Search

Παρελθόν απο την Δόξα Δράμας ο Άγγελος Διγκόζης! Το κοινό θρακιώτικο παρελθόν των έξι υποψηφίων!!!

Μετά και την ήττα από τον ΟΦΗ με 3-0 ο Άγγελος Διγκόζης δε θα βρίσκεται πλέον στον πάγκο της Δόξας Δράμας. Η βάρια ήττα από τον ΟΦΗ σε συνδυασμό με τις κακές εμφανίσεις στα τελευταία ματς, που έφερε τη Δόξα Δράμας στην έκτη θέση της βαθμολογίας και μάλιστα με 10 βαθμούς πίσω από τη δεύτερη Παναχαϊκή, ήταν οι λόγοι που οδήγησαν τη διοίκηση της ομάδας στην απομάκρυνση του Άγγελου Διγκόζη από τον πάγκο.

Έκτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη ήταν αυτό στο «Γεντί Κουλέ» για τους Δραμινούς με αποτέλεσμα να μην έχει πλέον ούτε ο Γιάννης Μπύρος το κουράγιο να στηρίξει τον Άγγελο Διγκόζη. Ο ισχυρός άνδρας των «μαυραετών» ήταν άλλωστε η μόνη ασπίδα για τον 43χρονο εδώ και πολύ καιρό.

Η σχετική ανακοίνωση της Δόξας αναφέρει: «Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Άγγελο Διγκόζη. Παράλληλα τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία, επαγγελματική και προσωπική».

Από την πλευρά του, ο Νίκος Ιωσηφίδης είχε ξεκινήσει εδώ και αρκετές μέρες τα τηλέφωνα για τον… επόμενο, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει ακούσει το «ναι» από κάποιον. Πολλοί θεωρούν πως η χρονιά είναι χαμένη για τους Δραμινούς και διστάζουν να πάνε.

Μάλιστα το εντυπωσιακό είναι πως και τα πέντε πρώτα ονόματα που ακούστηκαν έχουν ένα κοινό, την παρουσία τους είτε ως παίκτες είτε ως προπονητές σε ομάδες της Θράκης, όπως και ο Διγκόζης άλλωστε. Τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν και μοιάζουν ως οι πρώτοι υποψήφιοι είναι αυτά των Νίκου Κωστένογλου, Νίκου Καραγεωργίου, Άκη Μάντζιου, Μάκη Χάβου, Παύλου Δερμιτζάκη ενώ στο προσκήνιο βρίσκεται και το όνομα του Μάνουελ Ρόκα το μέλλον του οποίου στον Πλατανιά θα ξεκαθαρίσει στο προσεχές ματς με τον Λεβαδειακό.

Share it