Search

Photos: Φιλική νίκη της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου επί του Απόλλων Ξάνθης πριν τον “τελικό” με ΑΕΔ

Στην Ξάνθη βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης(17/1) η ομάδα της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου που αντιμετώπισε στο γήπεδο της Νεάπολης την ομάδα του Απόλλωνα Ξάνθης, με τους Κομοτηναίους να κερδίζουν με 1-0 χάρις σε τέρμα του Παγώνη στο δεύτερο μέρος.

Το παιχνίδι αποτέλεσε μια ευκαιρία για δοκιμές απο τον Ζόραν Στοίνοβιτς που ήθελε να τσεκάρει κάποιους παίκτες του ενόψει του πολύ σημαντικού Κυριακάτικου αγώνα με την ΑΕ Διδυμοτείχου στον Έβρο, με τον τεχνικό της Δόξας να χρησιμοποιεί 11 παίκτες σε όλο το φιλικό.

Απο την άλλη η ομάδα του Δημήτρη Μπακάλογλου έδωσε τα διαπιστευτήρια της απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο που αγωνίζεται σε Εθνική κατηγορία, με τον ξανθιώτη τεχνικό να μένει ικανοποιημένος απο την εικόνα της ομάδας του που ήταν κάτι παραπάνω απο αξιόμαχη.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Θεόδωρος Γιαπουτζής με βοηθούς τους Ιρφάν Οτουζμπίρ και Μιχάλη Ιωαννίδη.

Για τον Απόλλων Ξάνθης ξεκίνησαν οι: Αραμπατζής Π., Μπαζοίδης, Κυρκούσης, Αραβίδης, Κολγκιώνης,  Παρσαντανιάν, Βίντος, Νικολάιδης, Ντζομιάδης, Χότζα, Μαρκοσιάν. Ενώ αγωνίστηκαν και οι Αναστασιάδης, Θεοδωρίδης, Ταχτσίδης, Φιλτανίδης, Γκασπαριάν, Αγγελάκης, Λαζαρίδης, Αραμπατζής Δ.

Για την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου αγωνίστηκαν οι: Κορωνάκης, Ξενοδοχίδης Ηλ., Ξενοδοχίδης Γ., Παρασκευόπουλος, Αλεξακούδης, Τσορτανίδης, Ανδρέου, Μουρατίδης, Κόσιης, Παγώνης και Πνουργιάς

Share it