Search

Παρέμεινε στην κορυφή η ασταμάτητη Βιστωνίδα Κοπτερού που επικράτησε εύκολα (και!) του Ηρακλή Σαπών!

Εντυπωσιακό διπλό κατέκτησε η πρωτοπόρος της Β’ ΕΠΣ Θράκης, Βιστωνίδα Κοπτερού, με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, αφού επικράτησε με 2-5 του τρίτου της βαθμολογίας, Ηρακλή Σαπών!

Ο Μουμίν Οντέρ, στο ντεμπούτο του στον πάγκο της νέας του ομάδας, είδε το σύνολό του να προηγείται με 0-2, αλλά τον Ηρακλή να αντιδρά, αφού μείωσε πριν το ημίχρονο σε 1-2 και πέντε λεπτά μετά την ανάπαυλα ισοφάρισε σε 2-2. Κάπου εκεί ο Μπίνμπασι Αλή ήταν εκείνος που έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του με τα δύο τέρματα που πέτυχε, πριν σημειωθεί το τελικό 2-5.

Μόλις στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με τον Γκιρετλί Ναζήμ που εκμεταλλεύτηκε το λάθος της αντίπαλης άμυνας, ενώ στο 35′ ο Ραμαδάν Σινάν με σουτ έγραψε το 0-2. Η ομάδα των Σαπών αντέδρασε πριν το ημίχρονο με τον Ντατίδη, ο οποίος με ένα πολύ ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ μείωσε σε 1-2.

Πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με το πλασέ του Αναστασιάδη, αλλά το Κοτπερό αντέδρασε άμεσα και με κοντινή προβολή του Μπίνμπασι Αλή ανέκτησε το προβάδισμα, με 2-3. Δύο λεπτά αργότερα ο Ηρακλής έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει εκ νέου, αφού ο Ντατίδης που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι που είχε κερδίσει η ομάδα του, είδε τον Μπαϊράμ Ισμαήλ να δείχνει την κλάση του και να πραγματοποιεί μια εξαιρετική επέμβαση.

Στο 70′ ήταν σειρά της Βιστωνίδας να κερδίσει πέναλτι, με τον Μπίνμπασι Αλή να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να πετυχαίνει το 2-4, ενώ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Γκιρετλί Ναζήμ, επίσης με το δεύτερο τέρμα του στο παιχνίδι, διαμόρφωσε το τελικό 2-5.

Share it