Search

Ένας γυμναστής, ένας αστυνομικός και ένας…”αρκούδος” επιστρέφουν στον Ορφέα Ξυλαγανής!

Στην απόκτηση τριών γνώριμων ποδοσφαιριστών προχώρησε ο Ορφέας Ξυλαγανής!

Ο Ορφέας ο οποίος έχει πραγματοποιήσει ένα πολύ μέτριο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, ενέταξε και πάλι στο ρόστερ του τους Στέλιο Ηλιόπουλο (δεξιά), Ιάκωβο Στράτα (κέντρο) και Γιώργο Ροδουσάκη (αριστερά), οι οποίοι είναι σίγουρο πως θα του δώσουν άλλον αέρα στη συνέχεια του πρωταθλήματος!

Ο πρώτος αποχώρησε το καλοκαίρι με προορισμό την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου αρχικά ως γυμναστής και έπειτα και ως ποδοσφαιριστής. Φαίνεται ο κύκλος του τουλάχιστον ως προς τον δεύτερο τομέα να έλαβε τέλος, στην εκπρόσωπο του νομού Ροδόπης, με την οποία ωστόσο δεν πήρε αξιόλογο χρόνο συμμετοχής και έτσι ο Ηλιόπουλος επιστρέφει στην προηγούμενη του ομάδα!

Ο γκολκίπερ Ιάκωβος Στράτας που απουσίαζε εδώ και αρκετό καιρό για προσωπικούς λόγους στο νησί της Πάτμου, αγωνιζόμενος ως τώρα στον Ξάνθο Πάτμου, επιστρέφει στην Κομοτηνή και ταυτόχρονα στον Ορφέα. Για τον πρώην τερματοφύλακα μεταξύ άλλων και της ΑΕ Κομοτηνής, αξίζει να σημειωθεί πως πέραν του ποδοσφαίρου, κατά την διαμονή του στην Πάτμο ήταν προπονητής και του τμήματος μπάσκετ των κορασίδων και των νεανίδων του Ξάνθου Πάτμου, ενθυμούμενος τα μαθητικά του χρόνια!

Τέλος στην ομάδα της Ξυλαγανής ξαναγυρνά και ο Γιώργος Ροδουσάκης. Ο επιθετικός του Ορφέα και πάλι, πλέον, που πέρυσι αναδείχθηκε και πρωταθλητής Βορείου Ελλάδας με την ομάδα της Αστυνομικής διεύθυνσης του νομού Ροδόπης, θα αγωνιστεί και πάλι με την φανέλα της προηγούμενής του ομάδας, αφού αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Πολύανθο. Στον Κομψάτο είχε μετεγγραφεί το περασμένο καλοκαίρι, αποτέλεσε ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά της ομάδας και μέτρησε 5 τέρματα, όντας ο πρώτος σκόρερ του!

Share it