Search

Νίκησε τον Κομψάτο Πολυάνθου και σκαρφάλωσε στην κορυφή ο ΠΑΟΚ Κοσμίου!(+pics)

Με 0-3 επικράτησε ο, πρωτοπόρος πλέον, ΠΑΟΚ Κοσμίου του Κομψάτου Πολυάνθου, στο πλαίσιο της επανέναρξης της αγωνιστικής δράσης στην Α’ ΕΠΣ Θράκης με την 12η αγωνσιτική!

Σε ένα ματς που διεξήχθη υπό εξαιρετικά δυσμενείς καιρικές συνθήκες με χαμηλή θερμοκρασία και πολύ δυνατό άνεμο, οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή και εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους, φτάνοντας σε αυτή την επικράτηση, κρατώντας ταυτόχρονα για ακόμη ένα συνεχόμενο ματς το μηδέν στην άμυνά τους. Από την άλλη ο Κομψάτος μπορεί να ξεκίνησε με ήττα τον δεύτερο γύρο, όμως πάλεψε το παιχνίδι και μάλιστα είχε και μια σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσει πριν την ανάπαυλα, στην οποία οι δύο ομάδες πήγαν με το σκορ στο 0-1. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Σάββα Αϊβάζη πέτυχε άλλα δύο τέρματα και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 0-3, το οποίο πλέον τον φέρνει στην κορυφή της βαθμολογίας

Στην πρώτη αξιόλογη φάση του ματς άνοιξε το σκορ, με τον Γιαπρακτσή στο 8′ να εκμεταλλεύεται στο έπακρο μια ωραία κάθετη μεταβίβαση και να σουτάρει εύστοχα για το 0-1. Στο 17′ ο Διαμαλής πραγματοποίησε μια πολύ καλή απόκρουση σε σουτ του Δανίδη, ενώ στο 30′ ο Κομψάτος έχασε τεράστια ευκαιρία, με το εξ επαφής πλασέ του Αμαξόπουλου, που πετάχτηκε μέσα στην μικρή περιοχή μετά το κόρνερ του Ταβασίδη, να περνά πάνω από τα δοκάρια. Τελευταία καλή στιγμή για το πρώτο ημίχρονο στο 40′ με τον Ξενάκη να πραγματοποιεί την σέντρα και τον Διαμαλή να αποκρούει σε κόρνερ την κεφαλιά του Αραμπατζή.

Πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους το Κόσμιο διπλασίασε τα τέρματά του, με τον Αραμπατζή να καταφέρνει να σκοράρει αυτή τη φορά με κεφαλιά μετά το κόρνερ του Ξενάκη. Τέλος στο 80ο λεπτό ο Χατζήτουλούσης βρήκε με εξαιρετική κάθετη μπαλιά τον Νάνο, ο οποίος είχε περάσει νωρίτερα ως αλλαγή και διαμόρφωσε με πλασέ το τελικό 0-3.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χαμαλίδης που είχε για βοηθούς τους Γιασάρη και Μπαλάφα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Κομψάτος Πολυάνθου (Φώτης Κωνσταντινίδης): Διαμαλής, Βαμβακίδης, Χαμουζάς, Αμαξόπουλος, Φλωροκάπης, Μπεκήρ Σοφτά (46′ Τασούδης), Στογιαντσάκης (70′ Κουβαλάκης), Χαλήλ Λατήφ, Χατζηαντωνίου, Ταβασίδης (83′ Αγιαννίτης), Καμμάς (37′ Μυστακίδης).

ΠΑΟΚ Κοσμίου (Σάββας Αϊβάζης): Δεληγιάννης, Βοργιατζίδης, Τριάντος, Λεβεντέλης, Ζαγγούλος, Γιαπρακτσής, Ρουμπιές, Αραμπατζής (81′ Ρούντος), Δανίδης (63′ Νάνος), Χατζητουλούσης, Ξενάκης (75′ Καραμιχάλης).

Share it