Search

Νέο… θρακιώτικο χτύπημα από τον Πανσερραϊκό που πήρε και Ρούσσο

Μεταγραφικός πυρετός για τον Πανσερραϊκό, με τα «λιοντάρια» να ανακοινώσουν την απόκτηση και του Άλμπερτ Ρούσσου μέχρι το καλοκαίρι του 2019!

Ο 21χρονος αμυντικός που έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ μετά τα όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα στους Κρητικούς, έχοντας 7 συμμετοχές,

Ο Αλμπερτ Ρούσσος που υπήρξε διεθνής με την Κ17 και Κ19, ξεκίνησε την καριέρα του στον Διαγόρα Ρόδου έχοντας 15 συμμετοχές στην Football League της σεζόν 2011-12 και στην συνέχεια έκανε ένα σπουδαίο βήμα, καθώς αποκτήθηκε από την Γιουβέντους για τις ομάδες Νέων, με τις οποίες αγωνίστηκε και στο UEFA Youth League, έχοντας συνολικά 47 συμμετοχές και 4 γκολ σε τρεις σεζόν.

 Όσο ήταν ακόμη στην Γιουβέντους δόθηκε δανεικός στην Βέλγικη Σερκλ Μπρίζ με την οποία και αγωνίστηκε και ακολούθησε η συμμετοχή του στον Πανθρακικό, όπου έκανε 3 συμμετοχές στην Σούπερ Λίγκ, αλλά και στον Ηρακλή με τον οποίον είχε 16 συμμετοχές στην μεγάλη κατηγορία πέρυσι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός συνεχίζοντας την ενίσχυση της ανακοινώνει την απόκτηση του 21χρονου ταλαντούχου Άλμπερτ Ρούσσου με θητεία σε Γιουβεντους,Cercle Brugge,Ηρακλή και ΟΦΗ. Αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις στην αμυντική λειτουργία της ομάδας καθώς αγωνίζεται στις θέσεις του στόπερ,του δεξιού μπακ και σαν αμυντικό χαφ. Καλώς ήρθες Άλμπερτ!!».

Share it