Search

Χάρισε τη νίκη κόντρα στον Πετεινό στον αποχαιρετισμό του στον Εχίνο ο Τουγκάι Χότσκα(+pics)

Με το δεξί μπήκε στο 2018 ο Εχίνος Σπορ που κέρδισε με 1-0 στο ντέρμπι της αγωνιστικής τον Άρη Πετεινού, σε ένα ματς που ήταν ιδιαίτερο για τον σύλλογο του Εχίνου καθώς ήταν το τελευταίο με τα “πράσινα” του ταλαντούχου επιθετικού Τουγκάι Χότσκα.

Μάλιστα πως τα έφερε η μοίρα η νίκη του Εχίνου ήρθε με τέρμα του Χότσκα, που αποχαιρέτησε με ιδανικό τρόπο την αγαπημένη του ομάδα, μια και λόγω σπουδών θα μένει στην Κρήτη οπού και θα πάρει  μεταγραφή για να αγωνιστεί παράλληλα με της σπουδές του.

Στα του αγώνα το παιχνίδι ήταν αρκετά μοιρασμένοι με εκατέρωθεν στιγμές και για της δύο ομάδες, όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που στο 41′ πανηγύρισαν το γκολ όταν ο Χότσκα βγήκε ταχύτατα στην αντεπίθεση πρόλαβε την έξοδο του Ζαρζακόπουλο και με τσίμπημα της μπάλας την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0. Με την ομάδα του Άρη πέρα απο 2-3 καλές στιγμές να έχει και την φάση του αγώνα όταν στο φινάλε του αγώνα ο Παναγιώτου έπιασε δυνατό σουτ όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και αφού τράνταξε το δοκάρι του Εχίνου κατέληξε στην αγκαλιά του Ζώη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μόσχος Γκαϊτατζής με βοηθούς τους  Πασχαλίδη και Τσεκμέ.

ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ(Εκ. Καμπούρ – Σ. Γιουρούκ): Ζώης, Μουαρέμογλου, Τσακίρ Τζέμ, Κουστσή(65′ Κιοσέ), Μποασί, Καδρή Χ., Κισσά, Καβάζ Μεμέτ, Καδρή Αλτ.(46′ Πετρόφ), Χότσκα, Χατζηχασάνογλου

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ(Αν. Νεοφυτίδης): Ζαρζακόπουλος, Σερίφογλου(46′ Νεανίδης), Ρέβης, Θεοδωρίδης, Κασάπογλου, Σταγώνης(65′ Μπουρλόγλου, 71΄λ.τρ. Κοκκαλίδης), Αχμέτ Σουκρή, Πουτακίδης, Τσακιρούδης, Παναγιώτου, Θώμογλου(46′ Δασκαλάκης)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it