Search

Πρώτο ματς ως βασικός με…ασίστ για τον Μανώλη Μπέρτο και νίκη εξάδας για τον Αστέρα Τρίπολης

Έχει επανέλθει για τα καλά ο ξανθιώτης αμυντικός Μανώλης  Μπέρτος, που έχοντας αφήσει πίσω τον τραυματισμό που του στέρησε την δυνατότητα να αγωνιστεί σε αρκετά ματς του Αστέρα.

Πιο συγκεκριμένα ο Μπέρτος έχασε σχεδόν ολόκληρο σχεδόν τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, καθώς έπαιξε μόνο για 12′ λεπτά κόντρα στην Κέρκυρα στο φινάλε του 2017. Ωστόσο είναι  πλέον ξεκάθαρο πως ο ξανθιώτης μπακ του Αστέρα Τρίπολης έχει επανέλθει πλήρως από τον τραυματισμό του και έτσι ο Παντελίδης του έδωσε την ευκαιρία να ξεκινήσει βασικός στο ματς με την Λάρισα και ο Μπέρτος τον δικαίωσε.

Ο Μανώλης ήταν αυτός που δημιούργησε με δική του πάσα το πρώτο γκολ του αγώνα με τον Μανιά να εκμεταλλεύεται την πάσα του Μπέρτου και να ανοίγει το σκορ απέναντι στην Λάρισα. Γκολ που άνοιξε τον  δρόμο στη νίκη με 3-1 επί της Λάρισας που έδωσε την ευκαιρία στους Αρκάδες να πιάσουν στην πέμπτη  θέση τον Πανιώνιο με 26 βαθμούς.

Έτσι μετά τα δύο ματς του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο ήρθε η ώρα ο Μπέρτος να αγωνιστεί βασικός και στο πρωτάθλημα, με το 2018 ας ελπίσουμε χωρίς τραυματισμούς να είναι η χρονιά που ο ξανθιώτης αμυντικός θα αρχίζει να θυμίζει τον καλό του εαυτό.

Share it