Search

Βγήκαν τα θρακιώτικα ζευγάρια των προημιτελικών στο Εφηβικό της ΕΚΑΣΑΜΑΘ! Αποτελέσματα και βαθμολογία στο φινάλε της Α’ φάσης

Έπεσε η αυλαία της Α’ φάσης του Εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, οπού βγήκαν οι 8 ομάδες που συνεχίζουν στα προημιτελικά, της τέσσερις ομάδες της Θράκης που συνεχίζουν στην Β’ φάση να είναι οι Ασπίδα και Αρίων Ξάνθης απο τον Γ’ όμιλο και ΓΑΣ Κομοτηνή και Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης απο τον Δ’ όμιλο.

Στον Γ’ όμιλο ο Αρίων ήταν  εξαιρετικός και κέρδισε με άνεση την Καβάλα μην επιτρέποντας τυχόν ελπίδες σε αντιπάλους της για την δεύτερη θέση. Ενώ στον Δ’όμιλο ο ΓΑΣ ολοκλήρωσε την Α’ φάση αήττητος κερδίζοντας και στην Αλεξανδρούπολη την Ολυμπιάδα που παρά την ήττα προκρίθηκε στην επόμενη φάση  καθώς η ΑΕ Κομοτηνής λόγω σημαντικών ελλείψεων δεν κατέβηκε στην Ορεστιάδα.

Έτσι στην Β’ φάση ο ΓΑΣ Κομοτηνή θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας τον Αρίωνα Ξάνθης και η Ασπίδα Ξάνθης επίσης με πλεονέκτημα την Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης. Θυμίζουμε πως την πρόκριση στα ημιτελικά παίρνει όποιος φτάσει πρώτος στης δύο νίκες.

Αναλυτικά:

Γ’ ΟΜΙΛΟΣ

Αρίων Ξάνθης – ΕΚ Καβάλας 66-47

Λεύκιππος Ξάνθης – Ηρακλής Καβάλας  46-76

Ρεπό: Ασπίδα Ξάνθης

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ασπίδα Ξάνθης  15(7-1)

2. Αρίων Ξάνθης  14(6-2)

3. Ηρακλής Καβάλας   13(5-3)

4. ΕΚ Καβάλας  10(2-6)

5. Λεύκιππος Ξάνθης  8(0-8)

Δ’ ΟΜΙΛΟΣ

Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης – ΓΑΣ Κομοτηνή  36-43

Φιλία Ορεστιάδας – ΑΕ Κομοτηνής   20-0

Ρεπό: Εθνικός Αλεξανδρούπολης

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.  ΓΑΣ Κομοτηνή 16(8-0)

2. Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης  12(4-4)

3.  ΑΕ Κομοτηνής  11(3-5)

4.  Φιλία Ορεστιάδας  11(3-5)

5.Εθνικός Αλεξανδρούπολης  10(2-6)

Share it