Search

Photos: Ήττα από τον πρωτοπόρο Απόλλων Παραλιμνίου για την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου στην φετινή καλύτερή της εμφάνιση!

Μπορεί να πραγματοποίησε το καλύτερο φετινό της παιχνίδι, όμως η μαχητική Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, γνώρισε την ήτταν με 2-1 από τον πρωτοπόρο Απόλλων Παραλιμνίου!

Σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι έκαναν τα ουσιαστικά, χωρίς να έχουν το πόδι στο γκάζι, ο Απόλλων προηγήθηκε στο 36′ με το σουτ του Ναλμπάντη από το ύψος της περιοχής. Μάλιστα τα πράγματα αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά, δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερα για την Δόξα, αφού στην εκπνοή του πρώτου μέρους, δέχθηκε και δεύτερο, πολύ τυχερό, τέρμα από τον Μουτεσίδη.

Η ομάδα του Ζόραν Στοΐνοβιτς μπήκε αποφασισμένη στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να μειώσει στο 58′, με το σουτ του Μαυράκη μέσα από την περιοχή που έκανε το 2-1. Η Δόξα προσπάθησε μέχρι το τέλος του ματς να πετύχει την ισοφάριση και μάλιστα στο 86′ διαμαρτυρήθηκε έντονα για χέρι και πέναλτι σε σουτ του Μίλλερ, με τον ρέφερι της αναμέτρησης να συνεχίζει το παιχνίδι και το 2-1 να παραμένει μέχρι το τέλος.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπαλάσας που είχε για βοηθούς τους Τασόπουλο και Χατζηβασιλείου από τον σύνδεσμο Μακεδονίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Απόλλων Παραλιμνίου: Γουναρίδης, Λιάρας, Τσαούσης (Πολυζωϊδης), Μερεσιώτης, Δέντσας, Τριανταφύλλου, Ρούμπος (Κουτζαβασίλης), Μουτεσίδης (Τσομαχασβίλι), Γαϊδαρτζής, Ναλμπάντης (Λαβιδάς), Τάντιτς.

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου (Ζόραν Στοΐνοβιτς): Συνοδινός, Λεφής (Κόσιης), Μίλερ, Πλασταράς, Χατζήπαππα, Μαυράκης, Γάιδας (Τσορτανίδης), Κούτρας, Κρασσώνης (Μουρατίδης), Ανυφαντάκης (Σαμαράς), Στοΐνοβιτς.

Φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι:

Share it