Search

Οι δηλώσεις Ανυφαντάκη ενόψει του ¨κομβικού” αγώνα του ΑΟΚ με τον Άρη Αβάτου στην Φελώνη!

Στην αθλητική εκπομπή Τρία Κόρνερ-Πέναλτυ, μίλησε ο προπονητής του Α.Ο Καβάλα, Κώστας Ανυφαντάκης, για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Καβάλας, τις μετεγγραφικές κινήσεις αλλά και το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Άρη Αβάτου.

Αναλυτικά:

«ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΦΕΛΩΝΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ»

«Το επόμενο παιχνίδι μας είναι κόντρα σε μια πολύ σκληρή ομάδα, αυτή του Άρη Αβάτου. Οι Ξανθιώτες έχουν δεχθεί μόλις 7 τέρματα στο πρωτάθλημα και τα τρια τα δέχθηκαν από εμάς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Είναι μια ομάδα που βασίζεται στις προσωπικές μονομαχίες αλλά υπάρχει και ικανότητα από την μέση και μπροστά. Ετοιμαζόμαστε για μια δύσκολη έξοδο η οποία είναι καθοριστική για εμάς και για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, θα είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο και ελπίζουμε το απόγευμα της Κυριακής να επιστρέψουμε στην Καβάλα χαρούμενοι.»

«ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΜΑΣ»

«Από την αρχή της χρονιάς, αυτή η ομάδα έχει χτιστεί με την λογική των νέων ποδοσφαιριστών. Όπως είναι λογικό, και όπως έιδαμε και στο χθεσινό παιχνίδι έχουμε αρκετές διακυμάνσεις στην απόδοση μας στον αγωνιστικό χώρο, γίνονται αρκετά λάθη που θα μπορούσαν να στοιχίσουν. Όσον αφορά το χθεσινό παιχνίδι, νομίζω πως στο α’ ημίχρονο ήμασταν σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Στο β’ ημίχρονο αφου δεν «καθαρίσαμε» το παιχνίδι όταν μας δώθηκε η ευκαιρία, ώστε να έχουμε ένα ήρεμο β’ μέρος, λίγο ο αντίπαλος που ήταν αξιόλογος, λίγο η κούραση κάποιων ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται και στο πρωτάθλημα έκαναν το παιχνίδι στο τέλος αγχωτικό. Συνολικά είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά, αλλά πρέπει να βρούμε ένα τρόπο να διαχειριζόμαστε σωστά τα παιχνίδια και να τα «τελειώνουμε» πιο γρήγορα όταν πρέπει.»

«ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ – ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ»

«Στον τελικό δεν αλλάζει η λογική μας, και εκεί θα χρησιμοποιήσουμε τους νεαρούς μας ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δίνουν λύσεις και στα παιχνίδια πρωταθλήματος όποτε τους ζητηθεί. Η αλήθεια όμως είναι πως στόχος μας είναι το πρωτάθλημα, το κύπελλο το βλέπουμε ως έναν θεσμό που τον προσεγγίζουμε σοβαρά, διότι είμαστε η Καβάλα και το όνομα μας υποχρεώνει να είμαστε σοβαροί σε όλα τα παιχνίδια, όμως το βάρος για εμάς πέφτει στις υπόλοιπες 11 αγωνιστικές που απομένουν στο πρωτάθλημα.»

«ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΥΣΙΑΣ»

«Η ομάδα όντως εξοικονόμησε κάποια χρήματα με την αποχώρηση του Ρομπέρ, ήδη με μέρος αυτών των χρημάτων κάναμε κινήσεις μετεγγραφικές (σ.σ Πάλλας και Ξόμπλιος) οι οποίες θεωρούμε πως με την εμπειρία τους θα μας βοηθήσουν. Εμείς αυτή την στιγμή ψάχνουμε στην αγορά για κάποια μεταγραφή ακόμη, αλλά θέλουμε να είναι ουσίας. Δεν θέλουμε να κάνουμε μεταγραφή απλά για να πούμε ότι κάποιον φέραμε, γιατί χρονικά δεν υπάρχουν περιθώρια, όποις έρθει πρέπει να βοηθήσει άμεσα την ομάδα. Συγκεκριμένα κοιτάζουμε για 1 ή 2 μεταγραφές.»

 

Share it