Search

Photos: 40 κλικ απο την γιορτή του Άρη Πετεινού παρουσία του αρχηγού της Εθνικής Βασίλη Τοροσίδη!

Με την “λάμψη” του Πετεινιώτη αρχηγού της Εθνικής ομάδας Βασίλη Τοροσίδη πραγματοποιήθηκε στον συνεδριακό χώρο του “Elisso” η ετήσια εκδήλωση της ομάδας του Άρη Πετεινού.

Στην πολύ όμορφη εκδήλωση που προλόγισε ο Πρόεδρος του συλλόγου Φίλιππος Παραστατίδης, παρουσία σύσσωμης της Ανδρικής ομάδας αλλά και όλων των τμημάτων Υποδομής του συλλόγου και των γονιών των παιδιών, το παρών έδωσε ο  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων που πραγματοποίησε και την κοπή της βασιλόπιτας, ενώ την ΕΠΣ Ξάνθης εκπροσώπησαν οι Αντιπρόεδροι Γιώργος Τριάντης, Χρύσανθος Ζουρνατζίδης, ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Δαλακούρας και ο Αντώνης Κουτσουρλής.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Τριάντης, ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας του συλλόγου Σάκης Δελής που έκανε τον απολογισμό της σαιζόν, και φυσικά ο Βασίλης Τοροσίδης που άλλωστε αποτέλεσε το κλου της βραδιάς τόσο κατά την διάρκεια όσο και στο φινάλε με τον αρχηγό της Εθνικής να μην αρνείται στο πλήθος μικρών και μεγάλων τόσο να φωτογραφηθεί όσο και να μοιράσει αυτόγραφα.

Σε όλα τα παιδιά των Ακαδημιών μοιράστηκαν πιτάκια, με τους νικητές των φλουριών να παίρνουν τα δώρα τους την Δευτέρα στην προπόνηση. Ενώ υπήρχε ειδικό στάντ με τα ημερολόγια της ομάδας που κυκλοφόρησαν για όσους ήθελαν να τα προμηθευτούν, μάλιστα η διοίκηση είχε προνοήσει λόγω της παρουσίας των μικρών της Ακαδημίας να υπάρχει ειδική ψυχαγωγός για τους λιλιπούτιους άσσους της Ακαδημίας και όχι μόνο.

Δείτε παρακάτω στιγμές απο την πολύ όμορφη εκδήλωση, σε επόμενες αναρτήσεις θα υπάρχει πλήρες ρεπορτάζ τόσο για της βραβεύσεις που πραγματοποιήθηκαν όπως και για το ξεχωριστό δώρο στον αρχηγό της Εθνικής μας.

 

Share it