Search

«Τελειώνει» ο κάπτεν της ΑΕ Κομοτηνής Γιώργος Κουτσοβάσιλης;

Χωρίς τον αρχηγό της και, κατά γενική ομολογία καλύτερο παίκτη της, παρατάχθηκε η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής, στην πρώτη εκτός έδρας αναμέτρησή της για το 2018. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κουτσοβασίλης δεν ταξίδεψε μαζί με την αποστολή της ΑΕ Κομοτηνής στην Καλαμαριά, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του βόρειου ομίλου Γ’ Εθνικής αντρών μπάσκετ.

Η ομάδα των Στοάκη – Τσαούς δέχθηκε μία ακόμη ήττα και έμεινε κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ φαίνεται ότι εκτός από το “ροζ φύλλο” χάνει και τον αρχηγό της. Ο Γιώργος Κουτσοβασίλης μπορεί να έχει περάσει τα 40 στην ηλικία, παρόλα αυτά αποτελεί ένα “κεφάλαιο” για το μπάσκετ της Ροδόπης και είναι ο παίκτης που κρατούσε την ΑΕΚ ενωμένη στα δύσκολα.

Επίσημη ανακοίνωση από την ομάδα δεν έχει βγει, ενώ οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ από ό,τι φαίνεται θέλουν να κρατήσουν αυτή την εξέλιξη κρυφή για όσο το δυνατό μεγαλύτερο διάστημα, μιας που η φωτογραφία που δημοσίευσαν σχετικά με τον αγώνα στην Καλαμαριά, ήταν φωτογραφία αρχείου και μάλιστα σε αυτή ήταν μέσα και ο Γιώργος Κουτσοβασίλης. Ίσως ελπίζουν ότι οι “σχέσεις” θα επανέλθουν στη φυσιολογική τους κατάσταση.

Όμως, ο αθλητής παρακολούθησε και τον αγώνα ΓΑΣ-Μαντουλίδης την περασμένη Κυριακή, κάνοντας δημόσια εμφάνιση την ώρα που η ΑΕΚ αγωνιζόταν με την Καλαμαριά. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Γιώργος Κουτσοβασίλης ξεχωρίζει για τις τίμιες σχέσεις με τους ανθρώπους και συνεργάτες του, άρα σίγουρα θα έχει τους λόγους του να αποχωρήσει, αν τελικά αυτή η πληροφορία επιβεβαιωθεί.

Share it