Search

Πρώτο δείγμα θετικό για την ομάδα Region της ΕΠΣ Ξάνθης και φιλική νίκη επί των Νέων(+photos)

Το πρώτο τεστ ενόψει της συμμετοχής της στο Region’s Cup πραγματοποίησε η κάτοχος του τίτλου ΕΠΣ Ξάνθης, με τον Ενωσιακό τεχνικό Απόστολο Κουτρουλό να κάνει το πρώτο δοκιμαστικό απέναντι στην πρωταθλήτρια μεικτή ομάδα Νέων της ΕΠΣ Ξάνθης.

Στο πρώτο μάζεμα της επίλεκτης ομάδας του Region για την ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης, οι παίκτες που αγωνίστηκαν έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο κερδίζοντας με 5-0 των Νέων της ΕΠΣ Ξάνθης που είχαν την ευκαιρία να προετοιμαστούν για τα τελικά με ένα πολύ δυνατό τεστ.

Για την ιστορία τα τέρματα της νίκης των επίλεκτων της Region σημείωσαν οι Σεραφείμ Δογανίδης που πέτυχε χατ-τρικ, ο συμπαίκτης του στην Ασπίδα Ξάνθης Ραφαήλ Σάββογλου, και ο επιθετικός του Εχίνου Καβάζ Μεμεταλή

Για την ομάδα της Region της ΕΠΣ Ξάνθης αγωνίστηκαν οι: Μουαρέμογλου, Ζάικος, Κωφφίδης, Κατσιλίδης, Τζαρτάκης, Μποάσι, Κουτσομιχάλης, Σαββόγλου, Καβάζ Μεμεταλή, Σαρηγιαννίδης Αλ., Δογανίδης.

Για τους Νέους αγωνίστηκαν οι: Ομέρογλου, Γκριγκοριάν, Πετρίδης, Κουτσόγλου Φ., Κουτσόγλου Ηλ., Τανούζι, Μπαζοίδης, Τοπούζογλου, Περτσανίδης, Ευθυμιάδης, Ρουστέμογλου, Γκασπαριάν, Αραμπατζής, Μαρκοσιάν, Μουστάκης, Σαλήογλου, Μπαρκάν, Ηλιάδης, Τολμίδης, Καρατζάς, Φραγκόπουλος, Φείμογλου.

Share it