Search

Με καλή ψυχολογία και πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Καβάλας ο ΑΟΚ ενόψει Άρη Αβάτου

Με φόρα απο τη νίκη επί του Ξηροποτάμου ο ΑΟ Καβάλα κέρδισε στον ημιτελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας με 1-0 τον Μ.Α. Αντιφιλίππων με τέρμα του Χατζηκυριάκου απο το 10′ και προκρίθηκε στον τελικό που θα αντιμετωπίσει τον Βύρωνα Καβάλας που κέρδισε στον άλλο ημιτελικό τον Βρασίδα Νέας Περάμου.

Στο «Ανθή Καραγιάννη»όπως αναφέρει ο Τάσος Πατσίδης στο proininews.gr, ο Ανυφαντάκης χρησιμοποίησε από την αρχή τους νεοαποκτηθέντες Κέρθι, Ηλιάδη(άρεσαν στο πρώτο μέρος) και στην επανάληψη για περίπου 30 λεπτά τον Πάλλα.

Ο ΑΟΚ ήταν αυτός που είχε τον έλεγχο και την υπεροχή. Πέτυχε ένα γκολ και θα μπορούσε να είχε σημειώσει και τουλάχιστον ένα ακόμη.   Στην επανάληψη ο Μ. Α Αντιφιλίππων… αιφνιδίασε. Έπαιξε με θράσος και είχε τρεις- τέσσερις καλές ευκαιρίες για γκολ πριν ο ΑΟΚ χάσει δυο κλασσικές ευκαιρίες με Πάλλα και Βαλαβανόπουλο.

Ο Ανυφαντάκης χρησιμοποίησε από την αρχή τους Αλιατίδη, Σέχου που εξέτισαν τις ποινές τους ενώ αριστερά έβαλε τον Τσακιρίδη και βασικούς επίσης τους Χατζηκυριάκου(πέτυχε πολύ όμορφο γκολ),  Ντουρτμέ, Θωμαϊδη και τον Παγκάκη στη θέση του τερματοφύλακα.

ΑΟΚ: Παγκάκης, Ηλιάδης, Τσακιρίδης, Αλιατίδης, Σέχου 46` Γιαλαμούδης, Κέρθι, Θωμαϊδης 65` Γ. Παπαδόπουλος, Ντουρτμές 57` Πάλλας, Χατζηκυριάκου, Αδαμάκης, Μπλιός 46` Βαλαβανόπουλος.

Share it