Search

Καρυπίδης: «Παίρνουν τον προπονητή μου στη Φθιώτιδα – Το κράτος έδειξε για άλλη μια φορά την αδιαφορία του»

Σε μία απίστευτη απόφαση (από τις πολλές) προέβη το ελληνικό κράτος, καθώς δεν έδωσε την απόσπαση του προπονητή του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Δημήτρη Καρυπίδη, Γιώργου Τυλιγαδά, με αποτέλεσμα εκείνος να επιστρέφει ως εκπαιδευτικός στην οργανική του θέση στη Φθιώτιδα.

Το γεγονός αυτό πηγαίνει βέβαια πίσω την προπόνηση του Καρυπίδη που ετοιμάζεται για την επόμενη μεγάλη διοργάνωση κολύμβησης που είναι το Ευρωπαϊκό του Δουβλίνου τον Αύγουστο. Μέχρι (και αν) αλλάξει κάτι, ο Εβρίτης πρωταθλητής θα προπονείται με τον γιο του κ. Τυλιγαδά Αργύρη.

Ο ίδιος ο αθλητής, στην προσωπική του σελίδα στο facebook, έγραψε τα εξής:

«Δυστυχώς το κράτος έδειξε για άλλη μια φορά την αναλγησία και την αδιαφορία του. Ο προπονητής μου Γιώργος Τυλιγαδάς δεν πήρε την απόσπαση την οποία έχει αιτηθεί εδώ και μήνες ως εκπαιδευτικός δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και επέστρεψε στην οργανική του θέση στην Φθιώτιδα. Μάλλον κανέναν αρμόδιο δεν ενδιαφέρει το πως θα προπονούμαι και το πως θα συνεχίζω να εκπροσωπώ την χώρα μου σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις χωρίς τον προπονητή μου δίπλα μου. Όταν όμως έρχονται οι επιτυχίες και τα μετάλλια πολλοί από αυτούς είναι δίπλα στις φωτογραφίες και με περίσσιο θράσος εκφράζουν την στήριξή τους. Ο προπονητής μου είναι εκπαιδευτικός επί 30 χρόνια και βάση μοριοδότησης έναι στις πρώτες θέσεις του σχετικού πίνακα και δικαιούται να αποσπαστεί. Πρόσφατα είδαμε άλλη μια απόφαση του Υπουργού με αποσπασμένους εκπαιδευτικούς που έχουν τα μισά του χρόνια στην εκπαίδευση και ο ίδιος ΔΕΝ βρισκόταν για πολλοστή φορά σε αυτήν την λίστα. Δεν ζητάμε να αποσπαστεί στο Κολωνάκι κύριοι αλλά στον ακριτικό Έβρο. Δυστυχώς αυτοί είμαστε… (η φωτογραφία αποτυπώνει την ανταμοιβή των κόπων και των θυσιών μας)».

Η ανάρτηση του:

Ακούστε τι δήλωσε ο Καρυπίδης στην πρωινή εκπομπή του Δημήτρη Κολιού στον Maximum FM 93,6 με ένα κλικ εδώ.

Share it