Search

Η ΕΟΕ βράβευσε τους αθλητές και τις αθλήτριες που διακρίθηκαν το 2017! Τιμήθηκε η χάλκινη στο Ευρωπαϊκό Παπαχρήστου

Τις αθλήτριες και τους αθλητές που διακρίθηκαν το 2017 σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα, καθώς και τους προπονητές τους, βράβευσε σε μία λαμπρή Τελετή η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας βράβευσε ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος, για την έμπρακτη, αμέριστη και συνεχή στήριξή του στον Αθλητισμό της χώρας και κυρίως στις αθλήτριες και τους αθλητές.

Επίσης, απονεμήθηκε για πρώτη φορά το Ανώτατο Αριστείο «Δημήτριος Βικέλας» που θέσπισε η ΕΟΕ, για να τιμήσει κορυφαίους παράγοντες που έχουν προσφέρει εθελοντικά έργο στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και στον Ελληνικό αθλητισμό γενικότερα.

Τα πρόσωπα της βραδιάς δεν ήταν άλλα από τους αθλητές, που μάγεψαν το 2017 με τις εμφανίσεις τους εντός και εκτός συνόρων. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και τέσσερις αθλητές και αθλήτριες του στίβου. Η ΕΟΕ βράβευσε για τις διακρίσεις τους την χρυσή παγκόσμια πρωταθλήτρια του επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη, τον δεύτερο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού Κώστα Φιλιππίδη, την τρίτη στην ίδια διοργάνωση, Βούλα Παπαχρήστου. Τέλος για το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 βραβεύθηκε ο Μίλτος Τεντόγλου.

Photos Credit: eurokinissi

Share it