Search

“Μαγική” παρουσία του Δημήτρη Ερμείδη στην “Euroleague των μικρών” με 48 πόντους και 19 ασίστ!

Με ήττα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για τον Α΄ Προκριματικό Όμιλο της «Ευρωλίγκας των Μικρών» (Adidas Next Generation Tournament) η Εφηβική ομάδα του Προμηθέα, που ηττήθηκε από τη διοργανώτρια Torrons Vicens L’Hospitalet με 85-92 και περιορίστηκε στην 8η ΄θέση στο Τουρνουά, έχοντας συνολικό απολογισμό 1 νίκη και 3 ήττες.

Απο τα παιδιά που ωστόσο έκλεψαν της εντυπώσεις για την ομάδα της Πάτρας είναι και ο Δημήτρης Ερμείδης που ήταν άκρως εντυπωσιακός τόσο στο σκοράρισμα όσο και στην δημιουργία για την ομάδα του.

Μάλιστα ο γεννημένος στης 18 Σεπτεμβρίου του 2000 ξανθιώτης γκάρντ ήταν ανάμεσα στους κορυφαίους στης ασίστ του τουρνουά έχοντας δώσει 19 συνολικά, ενώ πέρα απο την δημιουργία ήταν άκρως παραγωγικός σημειώνοντας συνολικά 48 πόντους και στα τέσσερα ματς που έδωσε η Ελληνική ομάδα στην σπουδαία αυτή διοργάνωση.

Ο Ερμείδης που αναδείχτηκε απο την ομάδα του Αρίωνα Ξάνθης, προτού μεταπηδήσει στην ΧΑΝΘ και το καλοκαίρι κάνει το μεγάλο βήμα στην ανερχόμενη δύναμη του Ελληνικού μπάσκετ την ομάδα του Προμηθέα Πάτρας, αποτελεί ένα πραγματικό “διαμάντι” για το χώρο τόσο απο πλευράς ταλέντου όσο και χαρακτήρα.

Αξίζει να τονίσουμε πως ο Δημήτρης Ερμείδης με τους 48 πόντους που σημείωσε στο τουρνουά ήταν ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας του, πίσω μόνο απο τον έτερο Θρακιώτη τον Εβρίτη Χρυσόστομο Σανδραμάνη(θυμηθείτε ΕΔΩ το σχετικό θέμα)

Share it