Search

Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός των παικτών της Ξάνθης στον Λουτσιάνο που έλυσε την συνεργασία του με τον ΑΟΞ!

Όπως ανακοινώθηκε και επισήμως σήμερα(8/1), ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα δεν συνεχίζει την συνεργασία του με την ομάδα της Ξάνθης, κάτι που ήταν γνωστό απο την αρχή της περασμένης εβδομάδας.

Έτσι  το ματς στην Λαμία ήταν απο πριν με έντονα συναισθήματα, πόσο μάλλον όταν ο Αλφρέδο Μεχία σκόραρε με υπέροχη εκτέλεση φάουλ και έτρεξε στον  πάγκο της ομάδας για να αφιερώσει το γκολ στον “Λούτσι”. Ενώ και μετά το τέλος του αγώνα παίκτες και τεχνικό τιμ περίμεναν στον πάγκο τον Λουτσιάνο και αφού τον αποθέωσαν φωνάζοντας το όνομα του, όπως όταν ο Λούτσι αγωνιζόταν με την φανέλα με τον Δημόκριτο στο στήθος και το όνομα του γινόταν σύνθημα στις ιαχές των φιλάθλων, ενώ τον “σήκωσαν” κυριολεκτικά στον αέρα κάνοντας τον Βραζιλιάνο να δακρύσει απο συγκίνηση με τους παίκτες φυσικά να του αφιερώνουν και τη νίκη.

Στην σχετική ενημέρωση της λύσης της συνεργασίας της με τον Λουτσιάνο η ΠΑΕ Ξάνθη αναφέρει: “Ο Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε. ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της, με τον μέχρι πρότινος βοηθό προπονητή Λουτσιάνο Ντε Σόουζα. Η ξανθιώτικη ομάδα του εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική του σταδιοδρομία.”

Share it