Search

Ανακοίνωση της Ξάνθης για τον διαιτητή του αγώνα…Απόλλων Σμύρνης – Ατρόμητος!!!

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την απόρροια της για το γεγονός πως ο Παπαδόπουλος της ΕΠΣ Μακεδονίας ορίστηκε και διεύθυνε κανονικά το ματς του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Ατρόμητο, ενώ υποτίθεται πως είχε τιμωρηθεί μετά το ματς της Ξάνθης με την Λάρισα για το Κύπελλο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:Καλά, ο «αξιότιμος» κ. Παπαδόπουλος που παίζει σήμερα το Απόλλων Σμύρνης – Ατρόμητος, δεν έχει παραπεμφθεί για διαιτησία του σε προηγούμενο παιχνίδι;;;;;;;

Μας εξέπληξε σήμερα, να σφυρίζει σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα της Super League.

Να είστε όλοι καλά…”

Βέβαια το ερώτημα της ΠΑΕ έρχεται μετά απο δημοσίευμα γνωστού μπλόγκ που ασχολείται με το παρασκήνιο στην Ελληνική διαιτησία(sfyrigmata) που έγραφε χαρακτηριστικά για τον ορισμό Παπαδόπουλου: “Στις 21 Δεκεμβρίου ο Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), που δεν κάνει καλή χρονιά, παρότι πήρε το σήμα της FIFA, διαιτήτευσε Λάρισα-Ξάνθη 3-0 για το Κύπελλο και ο παρατηρητής του Κάκος (Κέρκυρας) είπε ότι θα τον τιμωρήσει. Όμως, η ΚΕΔ έδωσε ένα ακόμη ρεσιτάλ ασυλίας, αφού τον έβαλε αμέσως και ο Παπαδόπουλος θα διαιτητεύσει Απόλλων-Ατρόμητος. Απόδειξη ότι ξέμειναν από διεθνείς, αφού συνέχεια τέτοιους βάζουν τελευταία σε παιχνίδια της ομάδας του Περιστερίου. ”

 

Share it