Search

Επιστροφή στην Super League σε…διπλό ρόλο για τον Βαγγέλη Κιοτζένη που αποθεώθηκε!

Μπορεί το καλοκαίρι πολλοί να απόρησαν με την απόφαση της ΚΕΔ να “υποβιβάσει’ τον Βαγγέλη Κιοτζένη της ΕΠΣ Ξάνθης στην Football League, παρότι πέρασε με επιτυχία τα τεστ της Super League και ενώ προερχόταν απο μια πολύ καλή αγωνιστική χρονιά, ωστόσο ο Καβαλιώτης ρέφερι δεν το έβαλε κάτω συνέχεια την σκληρή δουλειά και η επιβράβευση ήρθε με την επιστροφή του στους ορισμούς της μεγάλης κατηγορίας στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό.

Άλλωστε οι ορισμοί ως τέταρτου για διαιτητές Football League αποτελεί τον προπομπό της ανόδου στην μεγάλη κατηγορία. Με αυτόν τον ορισμό μάλιστα για τον διαιτητή της ΕΠΣ Ξάνθης να έρχεται με ένα απρόοπτο που έδωσε την δυνατότητα στον Βαγγέλη Κιοτζένη παρότι ξεκίνησε τέταρτος να τελειώσει το ματς ως…βοηθός.

Πιο συγκεκριμένα στο 67′ ο βοηθός  Φωτόπουλος αντιμετώπισε πρόβλημα στην αριστερή του γάμπα, αποχωρώντας από το γήπεδο εισέπραξε και το χειροκρότημα της κερκίδας, με τον Βαγγέλη Κιοτζένη για τα εναπομείναντα 28′(23′ + 5′ λεπτά καθυστερήσεις) λεπτά να αγωνίζεται ως βοηθός.

Μάλιστα κατά την είσοδο του Βαγγέλη Κιοτζένη σχεδόν όλη η Τούμπα σηκώθηκε στο πόδι και τον αποθέωσε λες και έμπαινε στο γήπεδο ένας αγαπημένος ποδοσφαιριστής των ΠΑΟΚτσήδων ή κάποιο νέο μεταγραφικό απόκτημα, ωστόσο έχει την εξήγηση του καθώς οι φίλοι των γηπεδούχων ήταν “χορτασμένοι” απο την εντυπωσιακή παρουσία της ομάδας τους που πέτυχε πέντε τέρματα επί του Λεβαδειακού και το σκηνικό αντικατάστασης διαιτητή τούς έδωσε μια εξαιρετική ευκαιρία για… διασκέδαση

Share it