Search

Μεγαλώνει η εβρίτικη παροικία της Κέρκυρας με τους Φουτσιτζή & Κρικέλα του ΠΑΟΚ Ισαακίου!

Στον ΑΟ Κέρκυρας ανήκουν πλέον οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ Ισαακίου Λευτέρης Φουτσιτζής και Θοδωρής Κρικέλας. 

Ο Φουτσιτζής θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας του Ιονίου από τώρα, ενώ ο Κρικέλας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Να σημειωθεί ότι αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν φέτος στις μεικτές ομάδες της ΕΠΣ Έβρου και συγκεκριμένα σε αυτή των Νέων.

Έτσι, μετά τους Θανάση Βαγκέλοφ, Σπύρο Αλεξιάδη και Λιούμπο Χριστακίεφ, ακόμη δύο παίκτες των ακαδημιών του Ισαακίου μετακομίζουν στην Κέρκυρα, με τον ΑΟΚ να έχει έντονο εβρίτικο χρώμα.

Η σχετική ανακοίνωση του ΠΑΟΚ Ισαακίου:

«Σε συνεχεία της άριστης συνεργασίας μας με την της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρας, 2 ποδοσφαιριστές της ακαδημίας μας, βρέθηκαν στο νησί των Φαιάκων και συμμετείχαν στις προπονήσεις των αντίστοιχων ηλικιακών κατηγοριών της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρας. Ο λόγος για τους: (1) ΦΟΥΤΣΙΤΖΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 2002, (2) ΚΡΙΚΕΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 2002, Οι παραπάνω ποδοσφαιριστές, άφησαν άριστες εντυπώσεις και για αυτόν τον λόγο ο υπεύθυνος των ακαδημιών κ. Βασίλειος Μπισιρόπουλος μετέβηκε στο νησί της Κέρκυρας για να πραγματοποιηθούν οι τελικές συζητήσεις, ώστε οι παραπάνω ποδοσφαιριστές να μεταγραφούν στην ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρας.
Κατόπιν συνεννοήσεως με τους γονείς στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα μεταγραφή ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΦΟΥΤΣΙΤΖΗΣ και στην επομένη μεταγραφική περίοδο ο ΚΡΙΚΕΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ.

ΥΓ1: ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΝ κ ΝΙΚΟ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Υ.Γ2.: Πάντα το καλύτερο για τα παιδιά.
ΠΑΟΚ Academy Ισαακίου»

Share it