Search

Photos: 120 κλικ απο την αυλαία του 1ου διεθνές τουρνουά Ακαδημιών του Λεύκιππου Ξάνθης

Με την Παρτιζάν Βελιγραδίου να είναι η μεγάλη νικήτρια στον συναρπαστικό τελικό με την Ανατολού Εφές με 80-73, έπεσε η αυλαία του απόλυτα επιτυχημένου 1ου διεθνές τουρνουά του Λεύκιππου Ξάνθης.

Η μεγάλη γιορτή του Λεύκιππου έφτασε στο τέλος της, με πληθώρα βραβεύσεων τόσο μετά το τέλος του μικρού τελικού που βρήκε νικητή τον ΠΑΟΚ που τερμάτισε στην τρίτη θέση αφήνοντας στην τέταρτη θέση  τους πιο μικρούς ηλικιακά παίκτες του οικοδεσπότη Λεύκιππου Ξάνθης, οπού τιμήθηκαν πολιτιστικοί και όσοι συνεισέφεραν στο απόλυτα επιτυχημένο τουρνουά.

Ενώ μετά το τέλος του τελικού τιμήθηκε ο Δήμαρχος Ξάνθης,Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος και ο Πρόεδρος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ Νίκος Νικολόπουλος. Με την Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Αλεξία Γκιρτζίκη, τον Αντιδήμαρχο Θωμά Ηλιάδη και τον Πρόεδρου του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης, Μιχάλη Λομβαρδέα να κάνουν της βραβεύσεις στις τρεις φιναλίστ ενώ στην πρωταθλήτρια Παρτιζάν τις απονομές έκανε ο Δήμαρχος Ξάνθης.

Σε επόμενες αναρτήσεις θα υπάρχει πλούσιο ρεπορτάζ απο τις βραβεύσεις, της δηλώσεις αλλά και τον γενικό απολογισμό του 1ου διεθνές τουρνουά του Λεύκιππου Ξάνθης.

 

 

Share it