Search

Προβάρει τα “ασπρόμαυρα” της Δόξας Δράμας ο Δημήτρης Σιώπης!

Σε συμφωνία με τον 22χρονο Εβρίτη δεξιό μπακ, Δημήτρη Σιώπη, που αποχώρησε από τον ΟΦΗ, ήρθε η Δόξα Δράμας, με τον παίκτη να παίρνει μάλιστα μέρος στη χθεσινή προπόνηση. 

Ο νέος δεξιός μπακ των «Μαυραετών»  όπως αναφέρει το pameballa, θα ανακοινωθεί άμεσα, ενώ έμεινε ελεύθερος από τους Κρητικούς και… συζητήθηκε αρκετά στην κατηγορία. Ο Σιώπης γυμνάστηκε χθες με την ομάδα του Άγγελου Διγκόζη και εκτός από τον ΟΦΗ έχει αγωνιστεί ακόμα σε Κ20 Ολυμπιακού, Φωστήρα και Σπάρτη.

Άμεσα θα ξεκαθαρίσουν τα σίριαλ για την απόκτηση των επιθετικών, Νίκου Κουσκουνά (ήταν «κλεισμένος» προφορικά, όπως επεσήμανε και ο ίδιος στην «ΑRENA PRESS», αλλά προέκυψαν κρούσεις-σφήνα και από ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμίας, με την οριστική απόφαση του να έρχεται μάλλον σήμερα, και Βασίλη Σαχινίδη (τον πιέζει ο Απόλλων Λάρισας να μείνει). Αν κάτι «σκαλώσει», ειδικά με τον πρώτο, στον… αφρό θα έρθει η περίπτωση του Βόσνιου, Σάσα Καϊκούτ.

Η Δόξα κοιτάζει επίσης έναν ξένο με θητεία στον Άρη και έναν Έλληνα από Super League, ενώ ελεύθερος τυπικά έμεινε ο στράικερ Αντώνης Πετρόπουλος, που δείχνει να οδεύει προς Πλατανιά και ο δεξιός μπακ, Παναγιώτης Βλάχος.

Share it