Search

Αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου ο Ανέστης Σπυριάδης!

Ο Ανέστης Σπυριάδης είναι ο νέος προπονητής του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου!

Οι γαλανόλευκοι συμφώνησαν τόσο με τον 29χρονο τεχνικό, όσο και με τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής, ώστε να είναι αυτός που θα καθοδηγήσει τον Μέγα στο υπόλοιπο της σεζόν και θα τον οδηγήσει στην επίτευξη των στόχων του.

Παράλληλα όπως και τα προηγούμενα χρόνια ο Ανέστης Σπυριάδης αναλαμβάνει χρέη προπονητή, στα τμήματα των ακαδημιών του ΠΑΟΚ Κομοτηνής στο Ίασμο, όπως επίσης και χρέη υπεύθυνου της εκεί Ακαδημίας, ενώ να υπενθυμίσουμε πως ο τεχνικός του Μέγα, πέρυσι είχε φορέσει και την φανέλα της ομάδας, της οποίας πλέον θα προπονεί.

Ακόμη να σημειώσουμε πως ο κύριος Γιώργος Βιόπουλος παραμένει βοηθός προπονητή και προπονητής τερματοφυλάκων, ενώ ο Πέτρος Βιόπουλος επικεντρώνεται πλέον αποκλειστικά στο αγωνιστικό κομμάτι, όπου και έχει καθοριστικό ρόλο.

Αναλυτικά και το δελτίο τύπου του ΠΑΟΚ Κομοτηνής:

Ύστερα από συζητήσεις και εισηγήσεις του Γενικού Διευθυντή Δημήτριου Παγωνίδη προς το διοικητικό συμβούλιο το όποιο συνεδρίασε στις 29 Δεκεμβρίου 2017 ημέρα Παρασκευή και ώρα 7 μμ. αποφασίστηκε η παύση των καθηκόντων του Ανέστη Σπυριάδη από το Ανδρικό τμήμα του συλλόγου όπου διατέλεσε γυμναστής την περίοδο , 1 Σεπτεμβρίου 2017 έως 31 Δεκεμβρίου 2017, 
λόγω ανάληψης καθηκόντων προπονητή και υπεύθυνου ακαδημίας στα εκεί τμήματα του συλλόγου μας στον Ίασμο Κομοτηνής .
Αλλά και επιτρέποντας τον να διατελέσει προπονητής στην ανδρική ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου για το υπόλοιπο της σεζόν .

Share it