Search

Πρώην παίκτη της Ξάνθης απέκτησε ο Πανηλειακός!

Την απόκτηση του Νίκου Δαβουρλή ανακοίνωσε ο Πανηλειακός, σε μια πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση για την ομάδα του Πύργου

Ο 32χρονος μέσος έχει εμπειρία και από τη Super League, έχοντας περάσει από την Ξάνθη στο ξεκίνημα της καριέρας του, για να ακολουθήσει πέρασμα απο αρκετές ομάδες ενώ η τελευταία του ομάδα είναι ο Ενιπέας Λαντζοΐου.

Αναλυτικά:

«Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Δαβουρλή ο οποίος είναι το πρώτο χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου.

Ο έμπειρος κεντρικός μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από τους Νέους της ομάδας μας και συνέχισε στον Ηλειακό Λεχαινών, πριν κάνει το άλμα για την Α’ Εθνική και την Skoda Ξάνθη (2006-2007).

Την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε σε Θύελλα Πατρών και ακολούθησαν Χαϊδάρι και Ατρόμητος Λάππα. Στην Ηλεία επέστρεψε για λογαριασμό του Αστέρα Αμαλιάδας και συνέχισε σε ΠΦΟ Πανόπουλο, Δόξα Νέας Μανολάδας, Νίκη Τραγανού και ξανά στον Αστέρα Αμαλιάδας.

Τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Ξενοφώντα Κρεστένων ενώ το εξάμηνο που μας πέρασε φόρεσε τη φανέλα του Ενιπέα Λαντζοΐου.

Ο Πανηλειακός καλωσορίζει τον Νίκο και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με τα ερυθρόλευκα».

 

Share it