Search

Στοίχημα: Με το G/G στο Λέστερ

Όπως συνηθίζεται την πρώτη ημέρα κάθε έτους, η προσοχή είναι στραμμένη στα βρετανικά γήπεδα, με τους Άγγλους να έχουν την τιμητική τους. Υπάρχουν αρκετά παιχνίδια στο πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ, ενώ έχουμε φουλ αγωνιστική δράση σε όλες τις πιο χαμηλές κατηγορίες της Αγγλίας. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.

Σκοράρουν αμφότερες στο Λέστερ

Ξεκινάμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Λέστερ – Χάντερσφιλντ, όπου επιλέγουμε Goal / Goal σε απόδοση 2.00. Πρόκειται για παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται στη μέση της κατάταξης και πορεύονται με διαφορετικό τρόπο το τελευταίο χρονικό διάστημα. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν νίκη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (0-1-3), όπου πήραν μόλις έναν πόντο και δέχτηκαν συνολικά 9 γκολ, ενώ στην ίδια σειρά αγώνων, οι φιλοξενούμενοι ήταν αήττητοι (1-3-0). Έχει εύκολο το γκολ η Λέστερ, που ειδικά εντός έδρας συνήθως βρίσκει δίχτυα, μπορεί να σκοράρει και η ανεβασμένη Χάντερσφιλντ, ποντάρουμε στο G/G.

Δε χάνει η Νότιγχαμ Φόρεστ

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Λιντς – Νότιγχαμ Φόρεστ, όπου επιλέγουμε Χ2 σε απόδοση 1.97. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Τσάμπιονσιπ, ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται σε διαφορετική βαθμολογική μοίρα. Οι γηπεδούχοι είναι μια απ’ τις ομάδες που φιλοδοξούν να διεκδικήσουν την άνοδο και βρίσκονται στην 5η θέση, ενώ η Νότιγχαμ Φόρεστ καταλαμβάνει την 14η θέση. Το σερί των τεσσάρων νικών πήρε τέλος για τη Λιντς το περασμένο Σάββατο, καθώς ηττήθηκε εκτός έδρας 1-0 απ’ την Μπέρμιγχαμ, είναι αήττητη στα τελευταία τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια (3-1-0). Την ίδια στιγμή, στη Νότιγχαμ Φόρεστ είχαμε εξελίξεις, αφού η εντός ήττα 0-1 απ’ τη Σάντερλαντ ανάγκασε τη διοίκηση να προχωρήσει στην απομάκρυνση του Μαρκ Γουόρμπαρτον, σήμερα θα παραταχθεί υπό τις οδηγίες υπηρεσιακού προπονητή. Θεωρούμε ότι η απομάκρυνση του Γουόρμπαρτον θα προκαλέσει σοκ στη Φόρεστ, πιστεύουμε ότι δε θα χάσει, ποντάρουμε στο Χ2.

Κερδίζει η Σκάνθορπ

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Σκάνθορπ – Μπέρι, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 1.90. Πρόκειται για αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής της Α’ Αγγλίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες με παντελώς διαφορετικές φιλοδοξίες. Οι γηπεδούχοι είναι ομάδα με βλέψεις πρωταθλητισμού και διεκδίκησης της ανόδους, καταλαμβάνουν την 4η θέση με 46 πόντους. Στον αντίποδα, η Μπέρι είναι το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό, καθότι είναι ουραγός με μόλις 17 πόντους, στο -11 απ’ τη γραμμή παραμονής. Στο 2-2-0 το ρεκόρ της Σκάνθορπ στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, από τέσσερις σερί ήττες έρχεται η Μπέρι, θεωρούμε ότι δε θα αντέξει σήμερα, επιλέγουμε άσσο.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Share it