Search

Οι 17+1 στιγμές της Νίκης από τη χρονιά που φεύγει (photos)

Το 2017 σε λίγες ώρες μας αφήνει για να έρθει το 2018, το οποίο όλοι ελπίζουμε και ευχόμαστε να φέρει καλύτερες μέρες για όλους.

Για τη Νίκη Αλεξανδρούπολης όπως και για όλους άλλωστε, το 2017 είχε όμορφες και άσχημες στιγμές.

Εμείς διαλέξαμε αυτές που μας άρεσαν περισσότερο και σας τις παρουσιάζουμε!

  1. Η εμπειρία μετράει. Η υπαρχηγός Τζένη Καλογεροπούλου αφήνει τη θέση της στην αρχηγό Βάσω Καράμπαλη, στον αγώνα με το Ωραιόκαστρο στις 21/01/17. Βάσω και Τζένη είναι δύο από τις πιο παλιές αθλήτριες της Νίκης Αλεξ/πολης.

2. Ο κόουτς είναι πάντα εκεί για να ακούσει και να συμβουλέψει τις παίκτριες του. Ο προπονητής της Νίκης Γιάννης Ανδρεάδης και η αθλήτρια Κέλλυ Σιούγγαρη στον αγώνα με το Ωραιόκαστρο στις 21/01/17.

3. Μία αγκαλιά μερικές φορές είναι αρκετή. Σοφία Καρακύκλα & Ιωάννα Παρισάκη στον αγώνα με το Ωραιόκαστρο στις 21/01/17.

4. Ακόμα και οι αρχηγοί μερικές φορές λυγίζουν. Η Βάσω Καράμπαλη στην ήττα από το Ναύαρχο Βότση στις 11/02/17.

5. Το μπλοκ είναι από τις πιο όμορφες στιγμές σε έναν αγώνα. Θυμίζει την «τάπα» στο μπάσκετ ή το τάκλιν στη μπάλα στο ποδόσφαιρο. Αν μάλιστα είναι και επιτυχημένα τότε η φωτογραφία ανεβαίνει επίπεδο. Βάσω Καράμπαλη & Σοφία Καρακύκλα σηκώνονται για μπλοκ στο ματς με τον Αρχέλαο Κατερίνης στις 04/03/17.

6. Ένας προπονητής χρειάζεται πάντα έναν άνθρωπο δίπλα του που να του δίνει τις απαντήσεις – βοήθειες τη στιγμή που πρέπει και έτσι όπως πρέπει. Ο Γιάννης Κούτρας είναι κάτι παραπάνω από αυτό. Ο άμεσος συνεργάτης του κ. Ανδρεάδη στο ματς με τον Αρχέλαο Κατερίνης στις 04/03/17.

7. Η απόλυτη ικανοποίηση και χαρά όταν καταλαβαίνεις ότι οι κόποι σου ανταμείβονται. Τα κορίτσια της Νίκης μετά την επικράτηση με 3-1 κόντρα στον Αρχέλαο Κατερίνης στις 04/03/17, τρίποντο με το οποίο η ομάδα του Έβρου εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή στην Α2 κατηγορία στην περσινή σεζόν.

8. Ο αρχηγός ακόμα και όταν δεν βρίσκεται εντός αγωνιστικού χώρου δεν παύει να είναι αρχηγός. Έτσι και η Βάσω Καράμπαλη που βρέθηκε στον πάγκο στον αγώνα με τον Ηρακλή Ιωαννίνων στις 18/03/17, αλλά συνέχισε να εμψυχώνει τις συμπαίκτριες της.

9. Στον αθλητισμό υπάρχουν πάντα οι καλές και οι άσχημες στιγμές. Από τις δεύτερες ήταν η παρακάτω, με την Τζένη Καλογεροπούλου να «λυγίζει» από το άγχος και την πίεση. Τέλος καλό όλα καλά όμως για την αθλήτρια της Νίκης που πανηγύρισε μία σημαντική νίκη κόντρα στο Ανατόλια στις 01/04/2017.

10. Η αγαπημένη παίκτρια της κόρης της Βάσως Καράμπαλη είναι φυσικά η μαμά της. Έτσι, η φανέλα της μικρής της αθλήτριας της Νίκης γράφει «Mummy», σε ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο μετά την επικράτηση επί του Ανατόλια στις 01/04/17.

11. Το σκυλάκι της Έλεννας Τζήλλα έκλεψε τις εντυπώσεις και φυσικά η κόρη της Βάσως Καράμπαλη το λάτρεψε. Μία ακόμα πολύ όμορφη στιγμή μετά την επικράτηση επί του Ανατόλια στις 01/04/17.

12. Η σεζόν 2016/17 ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για τη Νίκη. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης επικράτησε 3-1 του Ανατόλια στις 01/04/17 και ήλπιζε σε μπαράζ ανόδου. Τα μπαράζ χάθηκαν τελικά στις λεπτομέρειες, αλλά η χρονιά ήταν σίγουρα επιτυχημένη.

13. Άλμα… χαράς από την Βάσω Κεκιτζόγλου στο φιλικό προετοιμασίας της Νίκης κόντρα σε ομάδα της Τουρκίας, στα πλαίσια του τουρνουά που διοργάνωσε ο Φοίνικας Αλεξ/πολης το Σεπτέμβρη.

14. Άμυνα με υπερπροσπάθεια από την Βάσω Κεκιτζόγλου στον αγώνα της Νίκης με την Καβάλα στις 11/11/17.

15. Η Κατερίνα Νικολάου, αθλήτρια που φόρεσε για 2 χρόνια τη φανέλα της Νίκης, επέστρεψε ως αντίπαλος με την ομάδα του ΑΟ Καβάλας στις 11/11/17 στην Αλεξ/πολη.

16. Το αίσθημα της ανακούφισης ζωγραφισμένο στην κίνηση αυτή της Εύας Νικολαΐδου στον αγώνα με το Ναύαρχο Βότση στις 25/11/17.

17. Χαρά, δικαίωση, λύτρωση. Αυτές οι λέξεις και άλλες πολλές ακόμα, θα μπορούσαν να περιγράψουν τα συναισθήματα της Εύας Νικολαΐδου στην μεγάλη νίκη στο ντέρμπι επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων στις 23/12/17.

18. Ο καλός πρόεδρος φαίνεται στα εύκολα, αλλά κυρίως στα δύσκολα. Ο πρόεδρος της Νίκης Σίμος Χαρπαντίδης είναι πάντα εκεί, δίπλα στην ομάδα του και κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να βοηθήσει.

Επιλογή – Επιμέλεια φωτογραφιών: Γιώτα Τσικάκη – Κοσμάς Πανταζής 

Share it