Search

Photos: Χορταστικό ματς με έξι τέρματα μεταξύ Άρη Αβάτου και Κεραυνού Πέρνης

Με εντυπωσιακή φιλική ισοπαλία  που έληξε με 3-3 αποχαιρέτησαν το 2017 Άρης Αβάτου και Κεραυνος Πέρνης, σε φιλικό ματς που έγινε στο γήπεδο της Πέρνης.

Η ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη ήταν εξαιρετική, και παρότι ταξίδεψε στην Πέρνη με αρκετές απουσίες και συνολικά 12 παίκτες, κατάφερε να προηγηθεί με 0-3 χάρις τα δύο τέρματα υπό δοκιμή επιθετικού και ένα του Σαρηγιαννίδη.

Με την ομάδα του Γιάννη Μαλαματά να βγάζει αντίδραση και να καταφέρνει να ισοφαρίσει με μεγάλο πρωταγωνιστή τον ξανθιώτη χαφ Αλή Μπαρί που πέτυχε δύο τέρματα ενώ για τους γηπεδούχους σκόραρε και ο Χαλτέπης.

Την αναμέτρηση που παρακολούθησε αρκετός κόσμος, διεύθυνε ο Περνιώτης διαιτητής της ΕΠΣ Ξάνθης Βαγγέλης Κιοτζένης.

Για την ομάδα του Άρη Αβάτου αγωνίστηκαν οι: Βαρελάς, Καλαϊτζίδης, Ψεμματάς, Κουτσούμπας, Βαφειάδης, Τιφτίκης, Κουτίνης, Σαρηγιαννίδης, Κοτόπουλος, Κελεσιάδης και υπό δοκιμή παίκτης. Ενώ αγωνίστηκε και ο Δόντσος.

Για την ομάδα του Κεραυνού Πέρνης αγωνίστηκαν: Γιοργούσης, Μπανάσας, Μπουλγκούρας, Καλτσάς, Πανίδης, Κωνσταντάρας, Μαρκάκης, Παπαστεργίου, Μαχαιρούδης, Μπαρί, Τζιβανόπουλος. Ενώ αγωνίστηκαν και οι Δεσύλας, Χαλπέτης, Καρύδης, Τζόρμπατζι, Μπουτζουρόγλου, Ματσιανίδης και Μπιλμπιλής

Share it