Search

Η μέχρι στιγμής πορεία του ΠΑΟΚ Κοσμίου! Εντυπωσιακό φίνις στον πρώτο γύρο!

Πετυχαίνοντας μόνο νίκες από την 7η αγωνιστική και έπειτα, οι τρεις εξ αυτών μάλιστα κόντρα σε ομάδες της πρώτης πεντάδας, ο ΠΑΟΚ Κοσμίου πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό φινάλε στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος!

Η ομάδα του Σάββα Αϊβάζη βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, ενώ αποχαιρέτισε το Κύπελλο, αποκλειόμενη από την Δόξα Προσκυνητών στα προημιτελικά, χωρίς να της δίνεται η δυνατότητα πλέον να υπερασπιστεί τον τίτλο της.

Το Κόσμιο στο πρωτάθλημα έχει μέχρι στιγμής απολογισμό 8 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα, με τέρματα 27-7, έχοντας την τρίτη καλύτερη επίθεση, αλλά και την τρίτη καλύτερη άμυνα, ενώ στο Κύπελλο, μέχρι και τα προημιτελικά όπου έφτασε, σημείωσε 3 νίκες και 2 ήττες με γκολ 8-11. Η πιο ευρεία νίκη του ήταν το 1-6 κόντρα στην Αναγέννηση Παγουρίων για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου, ενώ η πιο ευρεία ήττα το βαρύ και οδυνηρό 0-8 από την Δόξα Προσκυνητών για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου, που επέφερε και τον αποκλεισμό του. Στα 16 πρώτα παιχνίδια της σεζόν που έδωσε μέχρι στιγμής το ποσοστό νικών του αγγίζει το 68,75% ενώ κατά μέσο όρο σε κάθε ματς πετυχαίνει 2,18 γκολ και δέχεται 1,12.

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Κομψάτο Πολυάνθου.

Οι σκόρερ του ΠΑΟΚ Κοσμίου (στο πρωτάθλημα σε 11 ματς):

1)Χατζητουλούσης (6)

2)Μυστρίδης (3)

-)Ξενάκης Φ. (3)

-)Μιχαλακέλης (3)

-)Νάνος (3)

3)Πότσης (2)

-)Αραμπατζής Μ. (2)

4)Αληοσμάν Τζενγκίζ (1)

-)Βλασσόπουλος (1)

-)Μαμούτ Σεϋδάν (1)

-)Δανίδης (1)

Share it