Search

Στον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης ο πρόεδρος της ΟΧΕ και η Εθνική Κ16 (photos)

Τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Ευάγγελο Λαμπάκη συνάντησαν το μεσημέρι της Πέμπτης ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας Κωνσταντίνο Γκαντής και η Εθνική Ομάδα U-16, στο πλαίσιο του διεθνούς τουρνουά «Κυκλωπάκι 2017».

Αφού ανταλλάχθηκαν ευχές για υγεία και πρόοδο ενόψει των εορτών, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το άθλημα και την ανάπτυξη αυτού.

Ο κ. Γκαντής παρέδωσε ένα λάβαρο της Ομοσπονδίας στον κ. Λαμπάκη, ενώ στη συνέχεια οι αθλήτριες και οι προπονητές της Εθνικής μπήκαν στο γραφείο του δημάρχου ο οποίος τις γνώρισε μία προς μία και τους έκανε ερωτήσεις για το άθλημα και όχι μόνο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης δεν τέθηκε το θέμα του νέου κλειστού γυμναστηρίου και το αν αυτό θα είναι κατασκευασμένο και για χάντμπολ, αλλά μετά το τέλος αυτής ο πρόεδρος της Ο.Χ.Ε. ερωτώμενος για το θέμα αυτό από δημοσιογράφο είπε:

«Οι κατασκευές των αθλητικών εγκαταστάσεων δεν είναι θέμα των Ομοσπονδιών. Σίγουρα θα θέλαμε να υπάρχει μέσα και το χάντμπολ και αν δεν συμβεί αυτό προφανώς και θα μείνουμε στο παλιό κλειστό (Μ. Παρασκευόπουλος). Δεν γνωρίζω σε ποια φάση είναι η υλοποίηση αυτού του έργου και δεν είναι δουλειά μας. Από δεξιά και αριστερά έμαθα και γω ότι δεν θα έχει διαστάσεις του αθλήματος μας λόγω κόστους. Δεν μας επηρεάζει αυτό καθώς το υπάρχον κλειστό μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες μας. Έτσι και αλλιώς υπάρχουν άλλα δύο μεγάλα γυμναστήρια στην Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης, το Πανεπιστημιακό στην Κομοτηνή και το «Κραχτίδης» στην Δράμα που μπορούν να μας βοηθήσουν».

Στους δημοσιογράφους μίλησε και η αθλήτρια της Εθνικής από την Αλεξανδρούπολη Νικολίνα Κεπεσίδου:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ, είναι η πόλη μου, εδώ βρίσκονται όλα τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Μπορεί να μένω πια στην Αθήνα, αλλά η Αλεξανδρούπολη είναι πάντα στην καρδιά μου. Θέλω να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ και προσπαθώ γι’ αυτό. Ευχαριστώ τους Κύκλωπες Αλεξ/πολης στους οποίους αγωνιζόμουν όλα αυτά τα χρόνια και εύχομαι καλή επιτυχία στα κορίτσια που παίζουν τώρα». 

Share it