Search

Θυμηθείτε πώς έκλεισε αγωνιστικά το 2017 στην Α’ ΕΠΣ Θράκης! Ο απολογισμός της 11ης αγωνιστικής!

Με απολογισμό 19 γκολ, 3 νίκες γηπεδούχων, 1 ισοπαλία και 2 νίκες φιλοξενούμενων συνεχίστηκε με την 11η αγωνιστική η δράση στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης.

Στην αγωνιστική με την οποία έκλεισε τόσο το 2017, όσο και ο πρώτος γύρος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Θράκης, Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου και Δόξα Γρατινής αναδείχθηκαν ισόπαλοι, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται πλέον στην τέταρτη θέση, αφού τόσο το Κόσμιο συνέχισε νικηφόρα, όσο και η Ελπίδα Σαπών που επικράτησε της Δόξας Σώστη. Ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων νίκησε εύκολα την Αναγέννηση Παγουρίων, ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής ανέβηκε στην 8η θέση, με την επικράτησή του επί του Ορφέα Στρύμης, ενώ σπουδαίο διπλό πήρε ο Κομψάτος Πολυάνθου στην Μεσσούνη, στο ντέρμπυ ουραγών.

Όπως συνέβη και με όλα τα παρακάτω παιχνίδια, έτσι και στα ματς των επόμενων αγωνιστικών, από το 2018 πλέον, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε LIVE την εξέλιξή τους λεπτό προς λεπτό, μέσω του SportsAddict!!

ΠΑΟΚ Κομοτηνής-Ορφέας Στρύμης 2-0

Με νίκη έκλεισε την χρονιά ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής που επικράτησε με 2-0 του Ορφέα Στρύμης. Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν καλύτεροι στο τελευταίο ματς της χρονιάς και άνοιξαν το σκορ στο 30′ με τον Καπλανίδη. Ο Ορφέας προσπάθησε για την ισοφάριση, όμως ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής κατάφερε να φτάσει και σε δεύτερο τέρμα στο 85′ με τον Χατζίδη, για το τελικό 2-0. Πλέον η ομάδα του κυρίου Ισαακίδη βρίσκεται στην 8η θέση, μια πιο πάνω από το σύνολο του κυρίου Κυνηγόπουλου, που έχει συγκεντρώσει τους ίδιους βαθμούς.

ΑΟ Μεσσούνης-Κομψάτος Πολυάνθου 2-3

Στο πιο συναρπαστικό ίσως ματς της αγωνιστικής, ο Κομψάτος Πολυάνθου απέδρασε με το διπλό στο ντέρμπυ ουραγών κόντρα στην Μεσσούνη. Η ομάδα του κυρίου Κωνσταντινίδη προηγήθηκε στο 15′ χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ταβασίδη, με τους γηπεδούχους όμως να αντιδρούν άμεσα και να φέρνουν τούμπα το ματς. Αρχικά ο Κολάτσος ήταν αυτός που στο 23′ ισοφάρισε σε 1-1, ενώ ο Κισσούδης στο 27′ έβαλε μπροστά την ομάδα του με 2-1. Ωστόσο ο Πολύανθος δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και πραγματοποίησε μια σπουδαία ανατροπή, έχοντας σαν μεγάλο πρωταγωνιστή του Κουβαλάκη που με τα τέρματά του στο 58′ και το 80′ σημείωσε το τελικό 2-3.

Ελπίδα Σαπών-Δόξα Σώστη 2-1

Σε ένα επίσης σημαντικό και σπουδαίο παιχνίδι η Ελπίδα Σαπών ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ και νίκησε με 2-1 την Δόξα Σώστη. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με το γκολ του Παπασωτηρίου στο 36′ και πολλοί πίστεψαν πως θα κατάφερναν να αποδράσουν με το θετικό αποτέλεσμα. Ωστόσο η Ελπίδα ισοφάρισε στο 40′ με τον Πάλι και πήρε τελικά την νίκη με το Νεαζή Αλή στο 80′, ανεβαίνοντας έτσι στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΠΑΟΚ Κοσμίου-Ορφέας Ξυλαγανής 3-0

Στην δεύτερη θέση και δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Γρατινή θα βρει το νέο έτος τον ΠΑΟΚ Κοσμίου. Η ομάδα του κυρίου Αϊβάζη παρ’όλες τις σημαντικές απουσίες που είχε επικράτησε τελικά με 3-0 του Ορφέα Ξυλαγανής, ο οποίος είχε επίσης αρκετές ελλείψεις. Στιγμές πριν το τέλος του πρώτου μέρους ο Πότσης έβαλε μπροστά τον ΠΑΟΚ Κοσμίου, ενώ ο Αραμπατζής με δύο ακόμη τέρματα που σημείωσε στο 60′ και το 77′ έγραψε το τελικό 3-0.

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-Δόξα Γρατινής 1-1

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου και Δόξα Γρατινής αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο μεταξύ τους ντέρμπυ που συγκέντρωσε τα περισσότερα βλέμματα και πολύ κόσμο στις κερκίδες του γηπέδου του Ιάσμου. Ωστόσο κανείς από τους δύο δεν έμεινες ικανοποιημένος από το μεταξύ τους αποτέλεσμα, σε ένα ματς που θύμισε κατά πολύ τα δύο αντίστοιχα περσινά παιχνίδια των δύο ομάδων στην έδρα του Μέγα. Οι γαλανόλευκοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με τον Παπαρούνα στο 62′, πριν ο Αντωνιάδης σημειώσει στο 88′ το τελικό 1-1.

Αναγέννηση Παγουρίων-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 0-4

Νικηφόρα έκλεισε τον εξαιρετικό πρώτο γύρο που πραγματοποίησε στο πρωτάθλημα ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων που επικράτησε με 0-4 της επίσης εντυπωσιακής μέχρι στιγμής Αναγέννηση Παγουρίων. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 15′ με τον Βασιλακάκη, με το 0-1 να παραμένει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στο 60′ ο Αθανασιάδης κλείδωσε ουσιαστικά την νίκη μετά το 0-2 που πέτυχε, με τον Θωμά στο 88′ και τον Κογιό στο 90′ να σημειώνουν το τελικό 0-4.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΚΟΡΕΡ!

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ!

Share it