Search

Με την συμμετοχή της Ασπίδας Ξάνθης το σπουδαίο Πανελλήνιο τουρνουά με συμμετοχή Ολυμπιακού, Παναθηναϊκου και ΠΑΟΚ!

Με μια σπουδαία διοργάνωση στον χώρο των Κορασίδων ξεκινά το 2018, πιο συγκεκριμένα στις Σέρρες θα πραγματοποιηθεί απο τις 3 με 5 Ιανουαρίου το “Πανελλήνιο Τουρνουά Μπάσκετ Κορασίδων” με την συμμετοχή και της Ασπίδας Ξάνθης

200 κορίτσια- νεαρά ταλέντα του μπάσκετ,  θα συμμετάσχουν στους αγώνες ενώ ολόκληρη η διοργάνωση αναμένεται να φιλοξενήσει στην πόλη των Σερρών πάνω από 500 άτομα (συμπεριλαμβανομένων αθλητών, συνοδών, προπονητών, κλιμακίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), διαιτητών κ.α) και προβλέπεται να προσελκύσει χιλιάδες επισκέπτες, λάτρεις του αθλήματος,  από όλη την Ελλάδα.

toyrnoya korasidon

 

To «Πανελλήνιο Τουρνουά Μπάσκετ Κορασίδων», θα πραγματοποιηθεί στον Νέο Σκοπό Σερρών,  03 με 05 Ιανουαρίου 2018, με τη συμμετοχή όλων των μεγάλων Ελληνικών ομάδων: Παναθηναϊκός,  ΠΑΟΚ,  Ολυμπιακός, Κρόνος Γέρακα, Kρόνος Αγίου Δημητρίου, Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη, Ασπίς  Ξάνθης, Πιερικός  και «Ορφέας» Ν. Σκοπού Σερρών (διοργανωτής της εκδήλωσης),  με τις ακαδημίες των κορασίδων (γεννηθείσες το 2003-4). Το τουρνουά θα περιλαμβάνει αγώνες μεταξύ των Ακαδημιών Κορασίδων, στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέου Σκοπού Σερρών.

 

Share it