Search

Απο την Κολωνία ξεκινά την σαιζόν ο Κώστας Μπανιώτης!

Στη Γερμανία αναμένεται να γίνει το ντεμπούτο του Κώστα Μπανιώτη στη χειμερινή σεζόν. Ο πρωταθλητής του ύψους ετοιμάζεται να επιστρέψει δυνατά στους αγώνες του χειμώνα, ύστερα από τη χαμένη, λόγω τραυματισμού, περσινή σεζόν.

Ο αθλητής του Γιώργου Τσούγκου συνεχίζει χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του στη Θεσσαλονίκη και φαίνεται πως θα κάνει ντεμπούτο στο μίτινγκ της Κολωνίας στις 24 Ιανουαρίου.

“Ολα δείχνουν πως ο πρώτος μου αγώνας θα γίνει στην Κολωνία. Θα είναι μια καλή ευκαιρία για ένα δυνατό ξεκίνημα. Στη συνέχεια θα ήθελα να αγωνιστώ στη Μπάνσκα Μπίστριτσα (6/2), ωστόσο ακόμη δεν έχω κλείσει θέση στον συγκεκριμένο αγώνα”, είπε ο Μπανιώτης, που έχει καλή παράδοση στους αγώνες του κλειστού με τελευταία ανάμνηση την πέμπτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πόρτλαντ το 2016.

Στο πρόγραμμα του Μπανιώτη είναι η συμμετοχή και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, που θα γίνει στο ΣΕΦ 10-11 Φεβρουαρίου. Μεγάλος στόχος του αθλητή είναι η συμμετοχή και διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μπέρμιγχαμ (όριο 2,33 μ.).

Share it