Search

Ο “Iron Man” Ζίβκο Ζίβκοβιτς, και οι άλλοι 7 που έχουν το απόλυτο των συμμετοχών στην Super League

Ανεξαρτήτως πρωταθλήματος, κάθε «κούρσα» δεν παύει να είναι κουραστική και η μεγαλύτερη πρόκληση για τους ποδοσφαιριστές είναι να φαίνονται συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, να αποφεύγουν τραυματισμούς και «κακοτοπιές» και να δίνουν το «παρών» σε όσους περισσότερους αγώνες είναι δυνατόν.

Μερικοί βέβαια τα καταφέρνουν καλύτερα από άλλους. Πολλές φορές τα λεπτά συμμετοχής για κάθε παίκτη εξαρτώνται από αστάθμιστους παράγοντες, όπως ένας σοβαρός τραυματισμός, οι διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει η ομάδα του, ο ανταγωνισμός στη θέση του, αλλά και ο επαγγελματισμός που (δεν) δείχνουν αρκετοί, καθώς και η τύχη.

Με τον πρώτο γύρο της Superleague Σουρωτή να έχει ολοκληρωθεί για όλες τις ομάδες, το gazzetta.gr πάτησε «pause» στα «χρονόμετρα», ώστε να καταγράψει χρόνους και να «απονείμει» τα βραβεία συνέπειας! Αυτά παίρνουν οκτώ ποδοσφαιριστές, ανάμεσα τους και ο γκολκίπερ της Ξάνθης Ζίβκο Ζίβκοβιτς που δεν έχει χάσει λεπτό απο τα 15 ματς της Super League.

Πέρα όμως απο τον Σέρβο κίπερ της Ξάνθης που είναι ο πρώτος σε λεπτά συμμετοχής(1426), λεπτό δεν έχουν χάσει επίσης οι: Μλάντεν Μπόζοβιτς (ΑΕΛ – 1424’), Ιβάν Τσόβιτς (Απόλλων Σμύρνης – 1424’), Επασί Μποκά (Λεβαδειακός – 1420’) και Γιώργος Αθανασιάδης (Αστέρας Τρίπολης – 1417’)  που είναι όλοι τους τερματοφύλακες, αλλά και οι Σουλεϊμάν Όμο, Γιάγια Μπανανά και Κώστας Γιαννούλης. Ο Νιγηριανός αμυντικός των νεοφώτιστων έχει αγωνιστεί συνολικά 1425’, ο Καμερουνέζος του Ιστορικού 1422’ και ο Έλληνας μπακ των Αρκάδων 1417’, συμπληρώνοντας το τρίο των πιο ανθεκτικών μεταξύ των παικτών των ελληνικών συλλόγων.

 

Share it