Search

Μετά το “μυθικό”, χθεσινό 2/9, ο Κουβανός σήμερα βάζει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη!

Χθες δώσαμε πόνο μέσα απ’  αυτήν την στήλη κάνοντας ένα σαγηνευτικό 1 στα 6 στα βασικά σημεία και 2 στα 9 μαζί με τα bonus. (Σατανική η έμπνευση του bonus έτσι; Μας εκτίναξε απ’ τη μονάδα σε πολλαπλάσιο)…

Σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων το κουπόνι είναι πολύ πιο περιορισμένο σε σημείο που σε κάνει να αναρωτιέσαι γιατί έχει μόνο Έρεντιβίζιε απ’ τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και γιατί αυτό το βορειοευρωπαϊκό φύλο δείχνει τέτοια ασέβεια στον Jesus. Τέσπα, εμάς μας εξυπηρετεί γιατί από κει τσιμπήσαμε το ένα ματσάκιον που θα μας/σας στείλει ταμείο … κουβά.

Γκρόνιγκεν – Σπάρτα Ρότερνταμ 1 (1,70). Θα πάω με τη νίκη της Γκρόνιγκεν απέναντι στη τελευταία Σπάρτα Ρότερνταμ. Η ουραγός εκτός έδρας σε 8 ματς έχει πάρει μόλις τρεις βαθμούς με ισάριθμες ισοπαλίες, ενώ απ’ την άλλη η Γκρόνιγκεν είναι καθαρά ομάδα έδρας. Έχει μαζέψει τους 13 απ’ τους 17 βαθμούς της στο πρωτάθλημα “μέσα στο σπίτι της” . Η τιμή του άσσου οριακά ανεκτή. Μακάρι να μην ξεκινήσει με γκολ η μεγάλη Γκρον ώστε να ανέβει ο άσσος και να “πυροβολήσουμε”.

Κασίμπασα – Μπασακσεχίρ 1Χ (2,02). Γκέλα χθες για Μπεσικτάς και Φενέρ, και ταυτόχρονο “χριστουγεννιάτικο” δωράκι για τους μη χριστιανούς της Μπασακσεχίρ (τρομερό λογοπαίγνιο ε; χαχα) να ξεφύγουν μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία. Το δωράκι μάλλον πάντως θα το τσιμπήσει η Γαλατά που παίζει με τη Γκοζτέπε στην Πόλη. Ντέρμπι Πόλης είναι και το ματς της Κασίμπασα με τη Μπασακσεχίρ, με τους φιλοξενούμενους να έχουν και τον Αντεμπαγιόρ διαθέσιμο. Θα πάμε με το 1χ λόγω απόδοσης κυρίως ( η Μπασακσεχίρ δεν έγινε ξαφνικά η ΑΕΚ της Γ’ Εθνικής όπου περνούσε τρένο από έδρες φωτιά όπως της Ραφήνας και του Ηλυσιακού), αλλά και η Μπασάκσεχίρ θεωρώ πως δεν έχει το ειδικό βάρος να διαχειριστεί το ματς ψυχολογικά. Δεν έχει το ειδικό βάρος του πρωταθλητισμού.

Υ.Γ. Φυσικά και θα υπάρχει το bonusακι που μας “εκτόξευσε” χθες. Καραμπόκ – Τραμπζόν 2 (1,90) με τον Μπουράκ Γιλμάζ να καθαρίζει. Φυσικά και anytime Μπουράκαρος αν το βρείτε σε κάποια στοιχηματική…

Share it