Search

Φινάλε στο 2017 με χαμόγελα για Νίκη, 3-2 την Ελπίδα

Με 3-2 επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής στον 1ο υποόμιλο του Β’ ομίλου της Α2 κατηγορίας βόλεϊ των γυναικών επικράτησε η Νίκη Αλεξανδρούπολης.

Η Νίκη θα μπορούσε να είχε καθαρίσει το ματς στο 4ο σετ και να πάρει το τρίποντο, αλλά κάποια ατομικά λάθη σε συνδυασμό με την καλή άμυνα της Ελπίδας, ο αγώνας οδηγήθηκε σε τάι μπρέικ όπου τα κορίτσια του Γιάννη Ανδρεάδη επικράτησαν εύκολα με 15-8.

Σε εξαιρετική μέρα βρέθηκε η Τζένη Καλογεροπούλου που αγωνίστηκε σε θέση λίμπερο λόγω της απούσας εξαιτίας τραυματισμού Βάσως Κεκιτζόγλου, ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και η Χριστίνα Παπάζογλου η οποία ερχόμενη από τον πάγκο στη θέση της Σοφίας Καρακύκλα, έδωσε πολλές βοήθειες κυρίως στο επιθετικό κομμάτι, μένοντας βασική μέχρι το φινάλε.

Έτσι η ομάδα του Έβρου που πριν το ματς ισοβαθμούσε με αυτή των Αμπελοκήπων στους 20, πλέον είναι μόνη 2η με 22 βαθμούς.

Τα σετ: 25-22, 23-25, 25-17, 22-25, 15-8.

Συνθέσεις: 

Νίκη Αλεξ/πολης (Γιάννης Ανδρεάδης): Καρακύκλα, Καράμπαλη, Παρισάκη, Χατζηνικολάου, Σιούγγαρη, Νικολαΐδου, λ- Καλογεροπούλου (Παπάζογλου, Ζυγερίδου).

Ελπίς Αμπελοκήπων (Γιώργος Χρυσομαλλίδης): Καραμούτσα, Παπάζογλου Α., Καρακατσιάνη, Αποστολίδου, Γκοβεδάρου, Ντολοπούλου, λ- Σουπιώνη Ε. (Σουπιώνη Ι., Αρμουτσή, Δριντσούδη, Τσιφλικιώτη, Παπαφωτίου, Πανταζή, λ- Καραγιάννη).

Σε επόμενες αναρτήσεις θα ακολουθήσουν πλούσιο φωτορεπορτάζ και αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Share it