Search

Τα συμφέροντα, οι εξωγενείς παρεμβάσεις, το “stop” μεγάλης ΠΑΕ και οι επόμενες κινήσεις! Η αποκαλυπτική συνέντευξη τύπου του Μιχάλη Κακουλίδη!!

Μια πλήρη συνέντευξη τύπου εφ’όλης της ύλης παραχώρησε ο Μιχάλης Κακουλίδης, σε γνωστό ξενοδοχείο της Κομοτηνής!

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ποντίων αφού εξήγησε τι συνέβη με την περιβόητη φανέλα και την ταλαιπωρία που περνά ο σύλλογος τους τελευταίους μήνες, προχώρησε και σε αποκαλύψεις σχετικά με το παρασκήνιο της υπόθεσης, που θα συζητηθούν. Τέλος αναφέρθηκε στα επόμενες κινήσεις της ομάδας, ενώ δεν ξέχασε να ευχαριστήσει όσα ΜΜΕ ασχολήθηκαν πραγματικά με το φλέγον αυτό ζήτημα.

Το πλαστό έγγραφο!

Ξεκίνησε λέγοντας πως: “Αρχικά δεν υπήρχε θέμα από την ΕΠΟ σχετικά με την φανέλα, όπως επίσης και από άτομα της μειονότητας. Η ΕΠΣ Θράκης όμως που από την αρχή ενοχλήθηκε, σε συνεργασία με το προξενείο και τους διαιτητές, πραγματοποίησαν μια ενορχηστρωμένη δουλειά. Η αργοπορία της έκδοσης της τελικής απόφασης, κατά τρεις μήνες, ήταν στημένη, αφού αν είχε ανακοινωθεί σε 7 μέρες όπως ορίζει το καταστατικό της ΕΠΟ, θα είχαμε χρόνο να αναζητήσουμε μια άλλη λύση. Ο κύριος Κουμπαράκης μας προσκόμισε πλαστό χαρτί από τον κύριο Σαράκη, σχετικά με την μη διεξαγωγή του αγώνα, αφού ο τελευταίος ενέταξε στο άρθρο του κανονισμού, προσωπικές του απόψεις, κάτι που αποδείχθηκε και στην Επιτροπή Εφέσεων!”

Ο κύριος Σκουτέρης ενδιαφέρθηκε προσωπικά για το ζήτημα!

Στην συνέχεια σχετικά με τις πρώτες δίκες ανέφερε: “Στις πρώτες δύο δίκες η πενταμελής επιτροπή εφέσεων μας έδωσε, προφορικά, δίκιο. Τόσο ο πρόεδρος της, κύριος Σκουτέρης, ο οποίος είχε δηλώσει πως παίζει την καρέκλα του κορώνα-γράμματα και παραδέχθηκε πως η ΕΠΟ και ο πρόεδρος της δεν μας θέλουν στα πόδια τους, όσο και η ανεξάρτητη αρχή της ΕΠΟ, δέχονταν πιέσεις. Πολλά συμφέροντα, από διάφορους χώρους, ενώθηκαν εναντίον μας, προκειμένου να ικανοποιηθούν τα συμφέροντα κάποιων και να μας εξοντώσουν. Ο κύριος Σκουτέρης, μου είπε προσωπικά, πως έχουμε δίκιο και πως δεν γίνεται να μας τιμωρήσει. Στη συνέχεια αν και αρχικά η ΕΠΟ αλλά και ο κύριος Γαβριηλίδης, μέσω συγγενικού του προσώπου, συμφώνησαν στο να αγωνιστούμε ελεύθερα με την φανέλα μας, ήρθε ο τρίτος μηδενισμός με τον Πανθρακικό. Αργότερα εκδόθηκε και η τελική απόφαση, η οποία, παραδόξως, ήταν αρνητική.”

Πώς είναι δυνατόν άλλοι να αγωνίζονται ελεύθερα, αλλά μόνο εμείς να είμαστε το πρόβλημα;

Σχετικά με το σύνθημα της φανέλας ανέφερε: Το σύνθημα μας δεν έχει περιεχόμενο, που θίγει κάποιον. Δεν είναι πόσο μάλλον, φυλετικό, όπως το χαρακτήρισε ο κύριος Κουμπαράκης ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων και ευθέως δέχθηκε την παρατήρηση για τον τρόπο που εκφράστηκε από τον Πρόεδρό της. Δεν γίνεται όμως η ΑΕ Ξάνθης, με το κόκκινο ρολόι να αγωνίζεται ελεύθερα, η ΠΑΕΕΚ να αγωνίζεται σε επαγγελματική κατηγορία της Κύπρου με την Κύπρο ματωμένη και το σύνθημα “ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ”, αλλά το πρόβλημα να είμαστε μόνο εμείς.

Οι παρεμβάσεις και η κλειστή πόρτα μεγάλων ΠΑΕ! Πλέον το ζήτημα είναι Εθνικό!

Ο κύριος Κακουλίδης συνέχισε λέγοντας: “Το ζήτημα ξέφυγε από τα ποδοσφαιρικά και είναι πλέον Εθνικό! Υπήρχαν επίσης παρεμβάσεις και πιέσεις, από τους τρεις Ροδοπίτες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και από τον Τούρκο Πρέσβη της Αθήνας, στον Υπουργό δικαιοσύνης και τον Πρωθυπουργό αντίστοιχα. Ο τελευταίος στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο γραφείο του Πρωθπουργού σχετικά με την επίσκεψη Ερντογάν, φρόντισε να ενημερωθεί πλήρως γύρω από τις εξελίξεις με την φανέλα μας και να τονίσει πως για να διατηρηθούν οι καλές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών, δεν πρέπει να αγωνιστούμε φορώντας την. Όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος είναι μαζί μας οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ, όλοι είναι μαζί μας. Αλλά οι πρόεδροι τους όχι. Πιστέψαμε σε ομοσπονδίες και Πόντιους προέδρους, αλλά υπήρχαν προσωπικά συμφέροντα. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε θέση υπέρ της ΕΠΣ Θράκης και εις βάρος μας.”

Από τον Ιανουάριο, ποινικά δικαστήρια!

” Η ΕΠΣ Θράκης, δεν μας θέλει στα πόδια της, για αυτό και είμαστε το μοναδικό σωματείο που δεν συμμετέχει στις συνελεύσεις εδώ και δύο χρόνια. Ήμασταν οι μόνοι που ζητούσαμε οικονομικό έλεγχο από την ΕΠΣ , κάτι που εκείνη δεν θέλει.” Και συνέχισε λέγοντας: “Ο πρόεδρος της ΕΠΣ ήδη από τον Αύγουστο έχει ξεκινήσει προεκλογικό αγώνα, για τις επικείμενες εκλογές της ΕΠΣ Θράκης τον Φεβρουάριο και μοιράζει λεφτά σε παράγοντες τοπικών ομάδων!”

Και ερωτηθείς από συνάδελφο δημοσιογράφο για το αν αυτά τα χρήματα συνοδεύονται από παραστατικά, είπε: “Χωρίς!”

Έπειτα δήλωσε: “Από τον Ιανουάριο ο δικηγόρος μας θα επιληφθεί για την μήνυση κατά του κυρίου Γαβριηλίδη, σχετικά με το θέμα της αδειοδότησης του νέου γηπέδου της ΕΠΣ και θα υπάρχουν εξελίξεις. Από την στιγμή πλέον που έχουμε ήδη αποβληθεί, θα προσφύγουμε στα ποινικά δικαστήρια.”

Του χρόνου θα επιστρέψουμε, ίσως με άλλο όνομα, αλλά με παρόμοια ή και την ίδια φανέλα!

Για τα επόμενα βήματα της ομάδας είπε: “Θα πάμε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας! Επίσης χρειαζόμαστε 3500€ προκειμένου να προσφύγουμε και στην UEFA! Και επειδή οι υποστηρικτές μας θα αναρωτιούνται..Μπορεί η ΠΑΕ Ποντίων να μην εμφανιστεί στους αγωνιστικούς χώρους του επόμενους έξι μήνες, αλλά ακόμα και αν δεν δικαιωθούμε, στο “συρτάρι”, βρίσκεται η ομάδα προπύργιο της ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου, ο Πόντος Θρυλορίου. Ο οποίος μάλιστα θα αγωνίζεται φορώντας την ίδια ή παραπλήσια φανέλα, με μήνυμα για τους προγόνους μας!”

Στόχος μου να κατέβει δεύτερο ψηφοδέλτιο!

Όσο για τις εκλογές της ΕΠΣ που έρχονται, είπε: “Στόχος μου να κατέβει ένα δεύτερο πλήρες ψηφοδέλτιο, προκειμένου και ο κάθε παράγοντας να εκφραστεί και να ψηφίσει ελεύθερα. Ήρθε η ώρα για αλλαγή και θα κάνουμε ότι μπορούμε για ένα καλύτερο Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο!”

Τέλος ο κύριος Κακουλίδης ευχαρίστησε τα ΜΜΕ που ενδιαφέρθηκαν για το ζήτημα λέγοντας: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς για την παρουσία σας εδώ σήμερα και για όλον αυτόν τον καιρό που θίξατε και αναδείξατε το ζήτημά μας. Γιατί όποιος ενδιαφερόταν πραγματικά και το έδειξε και ήταν εδώ σήμερα.”

Να τονίσουμε πως το SportsAddict ήταν το μοναδικό μεγάλο αθλητικό site της Θράκης, που έδωσε το παρόν στην συνέντευξη τύπου του Μιχάλη Κακουλίδη, άλλωστε αυτό που μας ικανοποιεί και έχει κάνει όλους εσάς να μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας είναι η παροχή αντικειμενικής ενημέρωσης χωρίς καμία προσπάθεια εκμετάλλευσης σημαντικών ζητημάτων όπως αυτό της ΠΑΕ Ποντίων για μερικά κλικ!

 

Share it