Search

Οι προτάσεις της μέρας απ’ τον “Κουβανό” και το SportsAddict bet!

Τα Χριστούγεννα μας χτυπούν την πόρτα, καθώς μένουν παρά ελάχιστες ώρες μέχρι τον εορτασμό τους και οι περισσότεροι τρέχουμε κάπως αλαφιασμένοι για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής. Ε, μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο, υπάρχει και αγωνιστική δραστηριότητα στην Ευρώπη και σε αρκετά μάλιστα πρωταθλήματα, ενώ υπάρχει φυσικά και το πιο hot ευρωπαϊκό παιχνίδι, το El Classico.

Για σήμερα Σάββατο, τρεις θα είναι οι βασικές μου προτάσεις, όλες σε δυάδες + κάποια bonus ματς.

Α) Έβερτον – Τσέλσι G/G (2,05). (Όσοι δεν προλάβετε το συγκεκριμένο ματς, μπορείτε να επιλέξετε το G/G στο Μπέρνλι – Τότενμα, που επίσης προσφέρεται σε άκρως ικανοποιητικές αποδόσεις. Η Μπέρνλι έχει άμυνα γρανίτη μεν, αλλά απ’ την άλλη η Τότεναμ έχει επίθεση-φωτία. Μπέρνλι – Τότεναμ G/G (2,00)

Σέλτικ – Αμπερντίν G/G (2,00).

 

Β)Κόνιασπορ – Φενέρμπαχτσε Over 2,50 (2,05) 

Πάρτικ Θιστλ – Χάμιλτον Over 2,5 (2,10). (Εναλλακτική επιλογή ο συνδυασμός g/g και over 2,5 στο ματς της Μουσκρόν με τη                 Ζούλτε. Μουσκρόν – Ζούλτε Βάρεγκεμ G/G + Over 2,5 (2,00).

 

Γ)Σπαλ – Τορίνο 2 (2,35)

Λέστερ – Μάντσεστερ Γ. 1ΧΔ (1,97). (Αρκετές πιθανότηττες έχουν επίσης να περάσουν τα σημεία: Ουντινέζε – Βερόνα Χ2Δ                     (2,25) και Μάδεργουελ – Νταντί 1 (2,15)

 

Υ.Γ. Σημαντικός παράγοντας φυσικά για την τελική επιλογή και πρόκριση συγκεκριμένων σημείο, αποτελεί η τιμή στην οποία αγοράζουμε την απόδοση. Εκτός όλων των άλλων που λαμβάνουμε υπόψιν μας (φόρμα, παράδοση, απουσίες, ειδικές συνθήκες κτλ.), οφείλουμε να επιλέγουμε παιχνίδια τα οποία “πιστεύουμε” μόνο όταν οι αποδόσεις είναι οι κατάλληλες.

 

Share it