Search

Το πρόγραμμα του Χριστουγεννιάτικου τουρνουά της ΠΑΕ Ξάνθη! Οι 15 Ακαδημίες που μετέχουν

Στην τελική ευθεία για το νέο χριστουγεννιάτικο τουρνουά της βρίσκεται η ομάδα της Ξάνθης, που αφορά διαφορετικές ηλικίες νεαρών ποδοσφαιριστών. Οι Ακαδημίες 15 ομάδων από τη Βόρεια Ελλάδα θα συμμετάσχουν με τα αντίστοιχα τμήματά τους στους αγώνες παιδικού – προπαιδικού και junior.

Στα Τζούνιορ(Κ11) στο τουρνουά θα μετέχουν οι Ακαδημίες των: ΑΟ Ξάνθη, Μακεδονικού, Αγίας Άννας Βόλου, Άρη, Ακαδημία Τούμπας, Ολυμπιακού Κομοτηνής, ΠΑΟ Δράμας, Shooters, Ηρακλή Ζυγού, Α.ΠΟ. Ξάνθης και Ορφέα Ξάνθης.

Στο Προπαιδικό(Κ13) θα μετέχουν οι Ακαδημίες των: ΑΟ Ξάνθη, ΠΑΟ Θεσσαλονίκης, Άρη, Ορφέα Ξάνθης, ΠΑΟ Δράμας, ΑΠΟ Θεσσαλονίκης, Ακαδημία Τούμπας, Αγίας Άννας Βόλου, Ολυμπιακού Κομοτηνής, Shooters και Α.ΠΟ. Ξάνθης.

Ενώ τέλος στο Παιδικό(Κ15) θα μετέχουν οι Ακαδημίες των: ΑΟ Ξάνθη, ΠΑΟ Δράμας, Μακεδονικού, Ορφέα Ξάνθης, ΠΑΟ Θεσσαλονίκης, Αλεξάνδρεια Ημαθίας και Απόλλων Ξάνθης

Το 8ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά της Ξάνθης θα διεξαχθεί το τριήμερο 27-29 Δεκεμβρίου στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων, ενώ το πρόγραμμα των αγώνων είναι το εξής:

Share it