Search

Επαναφέρει την Εθνική Κ15 με συντονιστή τον Θ. Ελευθεριάδη η ΕΠΟ!

Ο Θοδωρής Ελευθεριάδης θα είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει να δημιουργήσει την νέα Εθνική Κ15 της Ελλάδος, αναλαμβάνοντας και τον ρόλο του συντονιστή στην ανάπτυξη των μικρών Εθνικών ομάδων της χώρας.

Ο έμπειρος τεχνικός με επτά χρόνια θητείας στην ομολογουμένως επιτυχημένη ακαδημία του Ηρακλή, τρία χρόνια στην ακαδημία του ΠΑΟΚ, και κατόπιν τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, είναι ο άνθρωπος που θα τρέξει το όλο εγχείρημα και θα αποτελεί παράλληλα και το συντονιστή στην ανάπτυξη όλων των μικρών Εθνικών ομάδων, δίνοντας βάρος σε όλα τα νέα ταλέντα της χώρας.

Είναι μια νέα προσπάθεια δημιουργίας για δεύτερη φορά της Εθνικής Κ15. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο Θοδωρής Ελευθεριάδης ήταν αυτός που διετέλεσε προπονητής στο πρώτο εγχείρημα δημιουργίας της Εθνικής Κ15. Η όλη προσπάθεια τότε είχε ξεκινήσει σύμφωνα με το σχέδιο του Φερνάντο Σάντος, ώστε να στηθεί ένας βασικός κορμός ποδοσφαιριστών από την Εθνική Κ15, μέχρι αυτή να φτάσει στην ανδρών, με τις απαραίτητες προσθήκες ή αφαιρέσεις κατά την διάρκεια της διαδρομής αυτής.

Στο τότε σχέδιο ίσχυε αρχικά να κληθούν 44 παιδιά (τέσσερα για κάθε θέση) που θα συγκροτούσαν την νέα Εθνική Κ15. Το Δεκέμβριο από τα 44 παιδιά που αρχικά θα είχαν επιλεγεί, θα έμεναν τα 22, τα οποία θα επέλεγε ο ομοσπονδιακός προπονητής της νέας Εθνικής Κ15 και αυτοί θα ηταν οι παίκτες που θα την στελέχωναν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Κατόπιν εισηγήσεως της Τεχνικής Επιτροπής ο κ. Θεόδωρος Ελευθεριάδης αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ομάδας Κ15 και συντονιστής του στρατηγικού πλάνου ανάπτυξης της Τεχνικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο.

Share it