Search

Σενάρια για ενδιαφέρον της ΑΕΚ και ενδεχόμενη πρόταση για Κασάδο, αλλά…

Σε μια γνώριμη περίπτωση παρουσιάζεται να έχει καταλήξει η ΑΕΚ για αναπληρωματικό του Έλντερ Λόπες, καθώς όπως γράφει η «Live Sport», οι «κιτρινόμαυροι» καλοκοιτάζουν τον 29χρονο αριστερό μπακ της Ξάνθης, Χόρχε Κασάδο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η «Ένωση» έχει τσεκάρει αρκετές φορές τον Ισπανό, με τα συμπεράσματα να συμφωνούν ότι πρόκειται για έναν παίκτη ισορροπημένο ανάμεσα σε αμυντικά και επιθετικά καθήκοντα. Δεδομένου λοιπόν ότι δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής (είναι βασικότατος στην Ξάνθη με 14 συμμετοχές), ενώ είναι και συμπατριώτης του Μανόλο Χιμένεθ, η ΑΕΚ φέρεται έτοιμη να προχωρήσει το θέμα του.

Ο Κασάδο (που αποκτήθηκε πέρυσι από τη Σαραγόσα) έχει συμβόλαιο με την Ξάνθη ως το μεθεπόμενο καλοκαίρι. Ωστόσο οι καλές σχέσεις ανάμεσα σε Μελισσανίδη και Πανόπουλο δημιουργούν πρόσφορο έδαφος συμφωνίας, ώστε ο παίκτης να καταλήξει στην «Ένωση».

Πάντως θα πρέπει να τονιστεί πως απο αργά χθές το βράδυ το συγκεκριμένο σενάριο διαψεύδεται απο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, ενώ και στο ρεπορτάζ της Ξάνθης δεν υπάρχει η παραμικρή κρούση, έστω και σε θεωρητικό επίπεδο, για τον Ισπανό μπακ που η αλήθεια είναι πως κάνει εξαιρετικό πρώτο μισό στην ομάδα της Θράκης.

Share it