Search

Με 41 μικρούς κολυμβητές του στο 4ο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ του ΟΦΘΑ μετείχε η Ν.Ε.Ροδόπης!

Ο τέσσερις φορές Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής ΑμΕΑ κ. Χαράλαμπος Ταϊγανίδης ήταν ο επίτιμος καλεσμένος του 4ου Χριστουγεννιάτικου Φεστιβάλ Ακαδημιών που διοργάνωσε ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης, σε συνεργασία με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Το φεστιβάλ κολύμβησης διεξήχθη στην πισίνα της Αλεξανδρούπολης, την Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου, και μεταξύ των συμμετεχόντων ήταν και 41 συνολικά ξωτικά – κολυμβητές και κολυμβήτριες της Ναυταθλητικής Ένωσης Ροδόπης.

Στο φεστιβάλ συμμετείχαν 7 ομάδες από την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης με περισσότερους από 350 κολυμβητές και κολυμβήτριες ηλικίας 6-9 ετών, οι οποίοι συμμετείχαν στο διαγωνιστικό κομμάτι, ενώ ταυτόχρονα διασκέδασαν με τις εκπλήξεις που είχαν ετοιμάσει και φέτος οι διοργανωτές. Μετά το τέλος των αγώνων, οι συμμετέχοντες φωτογραφήθηκαν, συζήτησαν και έλαβαν αυτόγραφο από τον Χαράλαμπο Ταϊγανίδη, με τον οποίο δεν παρέλειψαν να συζητήσουν και τις αγωνιστικές τους επιδόσεις.

Όπως επισημάνθηκε και στην σχετική ανάρτηση στα social media της ΝΕΡΟ πολλά συγχαρητήρια οφείλονται στη δασκάλα των 41 μικρών εκπροσώπων μας, ήτοι την κ. Χαριτίνη και τους βοηθούς της Νίκο, Παναγιώτη, Φωτεινή και Απόστολο, καθώς και στον  «άγρυπνο φύλακα» τους κ. Γιώργο.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους και στους μικρούς εκπροσώπους της Ροδόπης. Ο αθλητισμός στα καλύτερά του! Ν.Β.

Share it