Search

Εντυπωσίασαν στην χριστουγεννιάτικη γιορτή τους οι μικρές αθλήτριες Ρυθμικής Γυμναστικής του Εθνικού

Το τμήμα Ρυθμικής Γυμναστικής του ΕΘΝΙΚΟΥ Αλεξανδρούπολης, διοργάνωσε την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο GREGOTEL EGNATIA, μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή για τις μικρές αθλήτριες.

Μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα από γονείς και συγγενείς, όλα τα τμήματα της Ρυθμικής (τα mini, τα τμήματα ανάπτυξης, το τμήμα εκδηλώσεων αλλά και το αγωνιστικό και προαγωνιστικό τμήμα) παρουσίασαν χορευτικά προγράμματα στο πνεύμα των ημερών.

Το κάθε τμήμα χωριστά, με ομοιόμορφες στολές, συναφείς με τις εορταστικές μέρες των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς, εμφανίστηκε μπροστά στο κοινό με την καθοδήγηση των προπονητριών τους και έδειξαν ένα μέρος της δουλειάς τους.

Τις μικρές αθλήτριες, 100 περίπου στον αριθμό, μετά το τέλος κάθε προγράμματος, περίμενε ο Αη Βασίλης με το σακί του γεμάτο λιχουδιές και τις επιβράβευε. Στο τέλος της γιορτής όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην επίδειξη των προγραμμάτων πήραν και ένα συμβολικό δωράκι από τον Αη Βασίλη.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της γιορτής, τις προπονήτριες και τη δασκάλα μπαλέτου για την όμορφη εκδήλωση που παρουσίασαν.

Share it