Search

Ολοκληρώθηκε το 4ο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Ακαδημιών του ΟΦΘΑ με καλεσμένο τον Χαράλαμπο Ταϊγανίδη (photos)

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 ολοκληρώθηκε το «4ο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Ακαδημιών» που διοργάνωσε ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης στο Κολυμβητήριο του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Το φεστιβάλ στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία τόσο αγωνιστικά όσο και διοργανωτικά χάρη στην προσπάθεια 70 και πλέον εθελοντών μελών του συλλόγου, γονέων και φυσικά των αθλητών της προαγωνιστικής και της αγωνιστικής ομάδας.

Στο φεστιβάλ συμμετείχαν 7 ομάδες από την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης με περισσότερους από 350 κολυμβητές και κολυμβήτριες ηλικίας 6-9 ετών. Οι θεατές, στις κατάμεστες κερκίδες του κολυμβητηρίου, χειροκρότησαν όλες τις προσπάθειες των μικρών αθλητών.

Τιμώμενο πρόσωπο του «4ου Χριστουγεννιάτικου Φεστιβάλ Ακαδημιών» ήταν ο τέσσερις φορές Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής ΑμΕΑ Χαράλαμπος Ταϊγανίδης που βραβεύτηκε από τον όμιλο για τη συνολική συνεισφορά του στο άθλημα της κολύμβησης.

Με την παρουσία του τίμησε το φεστιβάλ και ο αντιδήμαρχος αθλητισμού του δήμου Αλεξανδρούπολης Βαταμίδης Ιωάννης.

Οι ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια του ΟΦΘΑ:

«Να δώσουμε συγχαρητήρια στην Σταυρούλα Παπαδάκου τον Αργύρη Τυλιγαδά την Ευστρατία Στεργίου την Μαρία Μιχαλεντζάκη την Χρυσάνθη Τυλιγαδά και την Ειρήνη Μπράμου προπονητές των τμημάτων της Ακαδημίας για την άψογη παρουσία του τμήματος των ακαδημιών αλλά και τον Τάσο Καλλιτσάρη προπονητή του Προαγωνιστκού τμήματος και τον Γιώργο Τυλιγαδά του Αγωνιστικού τμήματος που με την εμπειρία αλλά και την συμμετοχή τους μας βοηθούν να γινόμαστε όλο και καλύτεροι .

Να ευχαριστήσουμε όλους τους Συλλόγους που μας τίμησαν με την παρουσία τους ΜΓΣ. Εθνικό Αλεξανδρούπολης, Ν .Ε. Ροδόπης , Ο.Θ.Α. Καβάλας , Ν.Ο. Αλεξανδρούπολης, Νηρέα Ορεστιάδος και Πρωτέα Ορεστιάδος και υποσχόμαστε ότι το 5ο Φεστιβάλ θα είναι ακόμη καλύτερο με μεγαλύτερες εκπλήξεις…»

Δείτε φωτογραφίες:

Share it