Search

Ματσάρα με εννέα γκολ στο παιχνίδι της χρονιάς μεταξύ του Εχίνου και του Άτλα Σελίνου(+pics)!

Παιχνίδι διαφήμιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης, και χαρά των φιλάθλων εν αντιθέσει με παίκτες και προπονητές για την αγχώδη διακύμανση που είχε, ήταν το ματς του Εχίνου Σπορ απέναντι στον Άτλα Σελίνου στο γήπεδο του Εχίνου με τους γηπεδούχους μετά απο ένα συγκλονιστικό ματς να κερδίζουν με 5-4!

Οι φιλοξενούμενοι που παρατάχθηκαν με δύο πολύ σημαντικές απουσίες στην άμυνα, καθώς δεν αγωνίστηκαν οι Νίκος Καλαμάρης, Φώτης Πανόπουλος και Γιώργος Παπαευαγγέλου, μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 13′ έκαναν το 0-1 με σουτ του Αδαμίδη αιφνιδιάζοντας τους γηπεδούχους. Η ομάδα του Εχίνου παρότι αγωνιζόταν χωρίς του Γεωργιάδη και Χότσκα έβγαλε τρομερή αντίδραση ισοφαρίζοντας με τον Μεμεταλή Καβάζ στο 38′ ενώ με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Εγιούπ Χατζηχασάνογλου έκανε το 2-1.

Μάλιστα στο 60′ ο Τσακίρ Τζέμ με κεφαλιά έκανε το 3-1 δίνοντας διαστάσεις στην διαφαινόμενη νίκη του Εχίνου. Απο το 70 και μέχρι το φινάλε έγινε ένα τρελό ματς, με πολύ ωραίο ρυθμό και 5 γκολ! Στο 70′ ο Ντόκο μείωσε σε 3-2, με τον Κιοσέ στο 72 να δίνει εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του Εχίνου. Η ομάδα του Γώργου Τζαρτάκη ανέβασε την απόδοση της κατακόρυφα και  κατάφερε αρχικά να μειώσει με τον Χατζόπολου στο 73′ με τον Θωμαίδη στο 86′, με μια απίθανη γκολάρα απο εκτέλεση φάουλ που βρήκε αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία κατέληξε στα δίχτυα ισοφάρισαν σε 4-4.

Και όμως οι συγκινήσεις δεν ολοκληρώθηκαν εκεί, καθώς η ομάδα των Εκρέμ Καμπούρ και Σερκάν Γιουρούκ κατάφερε να βρει και πέμπτο γκολ, με τον τοπ σκόρερ του Εχίνου Εγιούπ Χατζηχασάνογλου στο 88′ να σκοράρει για το 5-4 που ήταν  και το τελικό σκόρερ σε αυτό το καταπληκτικό ματς.

Είναι χαρακτηριστικό πως έγινε μόλις μία αλλαγή στο παιχνίδι λόγω των πολύ σημαντικών απουσιών που είχαν και οι δύο ομάδες, που προσέφεραν ένα υπέροχο θέαμα αποχαιρετώντας το 2017 με τον καλύτερο τρόπο, αν και για την ομάδα του Σελίνου μένει η πίκρα πως παρά την πολύ καλή της εμφάνιση δεν πήρε κάτι θετικό απο το ματς. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μόσχος Γκαϊτατζής με βοηθούς τους Τσεκμέ και Γιώργο Χρυσέλη.

 

ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ: Ζώης, Αχμετσίκ, Τσακίρ Τζέμ, Μποασή, Τζομιάδης, Καδρή Χ., Κισά, Καδρή Αλ., Μεμεταλή Καβάς, Χατζηχασάνογλου, Κιουστσή(60′ Κιοσέ)

ΑΤΛΑΣ ΣΕΛΙΝΟΥ: Πανίδης, Χατζόπουλος, Σαββόγλου Φ., Σαββόγλου Β., Παπάζογλου, Ντανατσίδης, Ντόκο, Αδαμίδης, Θωμαίδης, Παπαευαγγέλου, Αλβανίδης

Share it