Search

Πρωταθλήτρια Χειμώνα η Πανσερραϊκή που κέρδισε το ντέρμπι κορυφής με τις Βασίλισσες στην Ξάνθη!

Γιορτές στην κορυφή της βαθμολογίας θα κάνει η Πανσερραϊκή που διατήρησε το αήττητο σερί της φεύγοντας με ένα σπουδαίο διπλό απο την Ξάνθη, οπού κέρδισε με 2-0 τις Βασίλισσες της Θράκης σε ένα παιχνίδι που ήταν πραγματικό ντέρμπι.

Οι Βασίλισσες μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 4′ άγγιξαν το γκολ όμως το σουτ της Βλάχου μέσα απο την περιοχή κατέληξε στην ρίζα του αριστερού δοκαριού των φιλοξενούμενων. Η ομάδα των Σερρών κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 22′ με την Πανίδου που τελείωσε με ωραίο τρόπο αντεπίθεση της Σερραϊκής ομάδας.

Μάλιστα η ομάδα των Σερρών αφού κατάφερε να  αιφνιδιάσει τις Βασίλισσες και με την έναρξη του δευτέρου μέρους να κάνει δύο τα τέρματα της με την Βαρνά απο κοντά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. Οι Βασίλισσες προσπάθησαν να ξαναμπούν στο ματς όμως ούτε το φάουλ της Κατσαρού αλλά ούτε και αυτό της Τσιρδάνη στάθηκε ικανό να μειώσει το σκορ.

Με αυτό το αποτέλεσμα η Πανσερραϊκή φτάνει στους 15 βαθμούς έχοντας το απόλυτο των νικών, ενώ οι Βασίλισσες έμειναν στους 7 έχοντας και παιχνίδι λιγότερο αυτό με την Ροδόπη ’87.

Για τις Βασίλισσες της Θράκης ξεκίνησαν το ματς οι: Παρσόνογλου, Ναλμπάντη, Παπατζέλου, Χατζηαντωνίου, Γκονζάλες, Μετοικίδου, Τσιρδάνη, Βλάχου, Κατσαρού, Μαυρομάτη, Γιουγκή(46′ Ευθυμιάδου)

Share it