Search

Photos: Φινάλε με μεγάλη νίκη επί της Καβάλας για τον Ορφέα Ξάνθης!

Παίζοντας με ψυχή και πάθος, και όντας εξαιρετικά στημένος στο γήπεδο ο Ορφέας Ξάνθης αποχαιρέτησε το 2017 με μια σπουδαία νίκη επί της Καβάλας με 1-0, μια νίκη πολύ σημαντική που δίνει βαθιά βαθμολογική ανάσα στους ξανθιώτες.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Ορφέα ήταν πολύ πιο επικίνδυνοι απο τους Καβαλιώτες, που δεν απείλησαν ουσιαστικά την εστία του Ρούφου, εν αντιθέσει με τους Ξανθιώτες που έχασαν μοναδική ευκαιρία με τον Παχαλάκη στο 23′ όταν μετά απο λάθος εκτίμηση της πορείας της μπάλας ο Δήμιζας έχασε την ισορροπία του με τον επιθετικό του Ορφέα να αστοχεί απο πλεονεκτική θέση. Ενώ οι ξανθιώτες απείλησαν εκ νέου με σουτ του Χακή Τζαμπάζ όμως αυτή την φορά ο Δημίζας έδειξε αντανακλαστικά και έδιωξε σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος και κάτω απο καταρρακτώδη βροχή οι δύο ομάδες προσπάθησαν παρά τις αντίξοες συνθήκες να παίξουν ποδόσφαιρο. Με τον Ορφέα στο 55′  να καταφέρνει να ανοίξει το σκορ όταν μετά απο έξοδο του Δήμιζα που έδιωξε σέντρα του Πασχαλάκη εκτός περιοχής όμως ο Χαλίλ Ιμπράμ Τανζού έγινε αποδέκτης της εκτός περιοχής και με πολύ ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα στα ανυπεράσπιστα δίχτυα του ΑΟΚ για το 1-0. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν παίρνοντας την κατοχή να πιέσουν αλλά χωρίς κάτι ιδιαίτερο, με τους παίκτες του Ορφέα να κρατούν με άνεση το υπέρ τους προβάδισμα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τεβεκέλης με βοηθούς τους Τσιότσιο και Φράγιο όλοι τους της ΕΠΣ Μακεδονίας

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Τζαμπάζ Χακή(90′ Καραγκιόζης Β.), Κατρανίτσας, Μαλαδένης, Μακράκης, Τορομανίδης(71’΄Καραγκιόζης Γ.), Μαυρόπουλος, Μπουνταγκίδης(46′ Χατζηπαππάς), Χαλίλ Ιμπράμ, Χίντ Ιμέρ(62′ Μουμίνογλου), Πασχαλάκης

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ: Δήμιζας, Γιαλαμούδης, Λυμπεράκης, Παπαστεργιανός, Σέχου, Ψάλτης, Παπαδόπουλος, Μπλιός(85′ Χατζηκυριάκου), Αδαμάκης, Ρομπέρ(88′ Ντουρτμές), Βαλαβανόπουλος

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Share it