Search

Με ήττα και νέα παράπονα για τη διαιτησία έκλεισε το 2017 στην Καβάλα η ΑΕΔ

Την 3η της ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε σήμερα η ΑΕ Διδυμοτείχου, καθώς έχασε 1-0 από τον Αετό Ορφανού στο Οφρύνιο Καβάλας. Σε δεύτερο σερί ματς η πρωταθλήτρια Έβρου έχει έντονες διαμαρτυρίες προς τη διαιτησία.

Η ΑΕΔ δέχτηκε το γκολ σε μία ανύποπτη φάση και συγκεκριμένα στο 39′ όταν ο Φώτης Τζαμπέγια εκτέλεσε ένα φάουλ και η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του Κώστα Συριτούδη που δεν μπόρεσε να την συγκρατήσει. Δύο λεπτά πριν το τέρμα που δέχτηκε, η εβρίτικη ομάδα είχε την δική της φάση να προηγηθεί, με την κεφαλιά του Γιαννόπουλου να φεύγει άουτ. Ο Αετός πάντως είχε νωρίτερα δύο σημαντικές φάσεις για γκολ, με το δοκάρι στην πρώτη και τον Τζανετάκο στη δεύτερη να σώζει τους Θρακιώτες.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με αποβολή του προπονητή του Διδυμοτείχου κ. Τελκίνσκι από τον ρέφερι της αναμέτρησης. Ο Θάνος βρήκε το δοκάρι με σέντρα σουτ στο 65′, ενώ στη συνέχεια υπήρξαν τρεις σημαντικές φάσεις και ήταν όλες για τους γηπεδούχους. Οι δύο ομάδες τελείωσαν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολών με απευθείας κόκκινη κάρτα των Αποστολίδη για τον Αετό και Εμρέ για την ΑΕΔ.

«Η ομάδα μας σε ακόμα ένα αγώνα κλήθηκε να αντιμετωπίσει 14 αντιπάλους», αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕΔ και συνεχίζει:

«Κλείνουμε αγωνιστικά το 2017 με πικρία για την αντιμετώπιση που τυγχάνει η ομάδα μας από την διαιτησία για ακόμα ένα αγώνα. Βάλσαμο η διακοπή του πρωταθλήματος για τρεις βδομαδες καθώς θα μας δώσει την δυνατότητα να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο και να επανέλθουμε στον δρόμο των επιτυχιών,είναι το μοναδικό που μπορούμε να υποσχεθούμε σε όσους αγαπάνε την ομάδα. Συνεχίζουμε,ενωμένοι,πεισμωμένοι και με όρεξη για δουλειά». 

Συνθέσεις:

Αετός Ορφανού: Τοπαλίδης, Μαυρομάτης, Κάμπατζης, Κωνσταντινίδης, Παυλίδης, Καραγιαννίδης, Ελέζι (87′ Ευκαρπίδης), Τζαμπέγια Φ. (90+3′ Ρήντα), Τζαμπέγια Γ. (61′ Σαλπιγγίδης), Αποστολίδης, Σαββατιανός (69′ Δουμάνης).

Α.Ε. Διδυμοτείχου: Συριτούδης, Θάνος (68′ Αλεξακίδης), Καζάλας, Κουρδάκης, Τζανετάκος, Πετρόπουλος, Εμρέ, Αβογιάν, Πατιαλάκης (55′ Παπούδης), Γιαννόπουλος, Νικολαΐδης (48′ Ζαφειρόπουλος).

Photo Credits – Στοιχεία αγώνα: proininews.gr

Share it