Search

Ήττα με παράπονα και ατυχία για την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου!

Την ήττα με 1-0 από τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου γνώρισε η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου για την 10η αγωνιστική της Γ’ ΕΘνικής!

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι γεμάτο ένταση και νεύρα η ομάδα του κυρίου Στοΐνοβιτς δεν κατάφερε να κερδίσει το θετικό αποτέλεσμα που δικαιούταν από το σημερινό ματς. Η Δόξα απείλησε για πρώτη φορά στο 30′ με τον Μαυράκη που προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον γκολκίπερ του Μέγα από το κόρνερ, με τον τελευταίο να απομακρύνει με δυσκολία. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με σουτ του Μπερούκα, το οποίο πριν καταλήξει στα δίχτυα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στην πλάτη του αιφνιδιασμένου Συνοδινού!

Στο 67′ ο Μίλλερ έσωσε το Σιδηροχώρι από δεύτερο τέρμα, απομακρύνοντας το σουτ των επιθετικών πάνω στην γραμμή. Τρία λεπτά αργότερα ακυρώθηκε γκολ του Σαμαρά ως οφσάιντ, για το οποίο η Δόξα διαμαρτυρήθηκε έντονα. Στο 74′ ο Ξηροπόταμος έμεινε με 10 λόγω της αποβολής του Τσιάρα, με την Δόξα όμως να μην καταφέρνει να βρει το τέρμα που έψαχνε, να διαμαρτύρεται και για ακόμα ένα αμφισβητούμενο οφσάιντ στα τελευταία λεπτά και το 1-0 να παραμένει μέχρι το τέλος.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ασβεστόπουλος πυο είχε για βοηθούς τους Κωτούλα και Ζυγκερίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου: Κιουμουρτζής, Γκαρακλίδης, Κονταξής, Τσιάρας, Βραμέντσαλης, Βουτσινάς, Δημητριάδης, Μπάμπουρας, Πετρόπουλος, Κουμπρόγλου, Μπερούκας.

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου: Συνοδινός, Χατζήπαπα, Πλασταράς, Μίλλερ, Λεφής, Κούτρας, Σαμαράς, Ανυφαντάκης, Μαυράκης (Παγώνης), Κρασσώνης, Πανουργιάς.

Share it